BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
Reviews Kaprun

Reviews Kaprun

86% beveelt dit gebied aan. Beoordeeld met een 5.8 op basis van 3691 reviews.

  • Sterke punten: Kindvriendelijk, gezellige après-ski en laag prijsniveau.

Wat vind jij van Kaprun?


Beoordelingen van gebruikers

  • Gast720
    Gast720 22 maart 2020 · 16:01

    Eind maart 2017 met vrienden naar Kaprun. Mooi skigebied op de gletscher. Destijds waren de Maiskogel en de gletscher nog niet verbonden. Was ook niet nodig, de Maiskogel was gesloten. Het dorp schakelde langzaam over naar de zomersporten, mountainbikes in de etalage, ski's en schoenen achter een gordijn. Bovenop de gletscher was het prachtig. Mooie weidse vergezichten, we hadden geluk, 3 dagen zonnig weer, het was wel warm. Daarom was het drukker op de gletscher dan regulier. Ook de skiërs uit Saalbach-Hinterglemm zochten de hogere bergen op, kouder en betere sneeuw. Zell am See was slush skiën. Kaprun was prachtig. Afwisselende pistes, goed geprepareerd, prima sneeuw. De afdaling naar Langwied was papperig, de rest was goed tot uitmuntend. De gletscher is niet groot, voor 3 dagen groot genoeg, daarna gaat het vervelen (kan ik me voorstellen). Voldoende restaurants in het gebied met afwisselend en lekker eten. Kortom genoten!

    Met vrienden Skiër 6 tot 10 jaar ervaring
  • Gast246
    Gast246 11 september 2019 · 21:19

    Niet meer voor een 2e keer. Nog geen aaneengesloten skigebied. Je kan niet naar dorpjes skiën want de Maiskogel was vorig jaar nog niet verbonden. Gletsjerskien vonden we niet indrukwekkend. Beetje saai. Nog naar Zell am See geweest. Heel druk. Hier ook nog geen aansluiting naar een ander dorp. Al met al viel het ons tegen zeker als je wat meer gevorderd bent en een leuk tochtje wilt maken. Was in beide plaatsen niet mogelijk. Wij waren in de februari vakantie maar après-ski viel tegen, ook 's avonds was er weinig te doen in Kaprun. Helaas, volgend jaar naar een groter skigebied.

    Met familie Skiër meer dan 10 jaar ervaring
  • Gast232
    Gast232 12 december 2016 · 21:06

    Leuk skigebied en rustig genoeg voor de kinderen. Twee keer naar Zell am See geweest en de gletsjer. Was ook mooi maar erg druk!

    Met familie Skiër 4 tot 6 jaar ervaring
  • Gast808
    Gast808 14 februari 2016 · 14:25

    Gletsjer skiën blijft eentonig. afdaling van bovenaf ( 3000m- 2000m) is super, maar eentonig. Hauslalm direct bij eerste en tevens laatste lift is uitstekend. Super meiden "Selly und Chrissi, die zich 3 slagen in de rondte werken voor een honger loontje. DJ Aron voelt de sfeer uitstekend aan en piekt op het goede moment.

    Met vrienden Skiër meer dan 10 jaar ervaring
  • Gast471
    Gast471 24 januari 2016 · 20:08

    Voor het eerst naar Kaprun geweest. Heerlijk kunnen skiën op zowel de Maiskogel, Kitzsteinhorn als Zell am See. Eigelijk moet je de Maiskogel en Kitzsteinhorn als 2 gebieden beoordelen. Nadeel van de Kitzsteinhorn is dat er weinig gezellige eetgelegenheden zijn, op de Maiskogel zijn deze er wel. De Maiskogel is zeker voor beginners en gezinnen een ideale piste. Hier is de horeca ook beter betaalbaar. De skibus die tussen beide gebieden (en Zell am See) rijdt is ideaal. Zo kan je alle 3 de gebieden bezoeken!

    Met partner Skiër 4 tot 6 jaar ervaring
  • Wim
    Wim 9 maart 2012 · 16:30

    Net een verlengd weekend in kaprun verbleven en een geweldige tijd gehad. Aangezien mijn vrouw beginnend is was de 'familienberg' beste een leuke ervaring voor de eerste dag, lekker rustig en niet te moeilijke pistes (behalve het bovenste stuk van de blauwe piste is iets moeilijk voor echte beginners). Tweede dag hadden we sneeuw en ben ik er alleen op uitgetrokken op de Schmittenhöhe en had ik een super tijd op de lege pistes met een aangenaam laagje verse sneeuw. 's Avonds lekker gaan relaxen in het spa was een ideale afsluiter van een vermoeiende skidag. De derde dag dan eerst in de voormiddag de Schmitten opgetrokken en daar zijn piste 1 en 2 echte aanraders voor beginners, mijn vrouw is ondertussen helemaal gewonnen voor het skiën. In de namiddag de gletsjer opgetrokken voor een heerlijk zonneke met superpistes. Kaprun zelf vond ik aangenamer dan Zell, iets rustiger. Zou dit skigebied niet direct doen met vrienden, daarvoor is het iets te beperkt maar met de familie is dit een geweldig gebied. Wel vond ik de après-ski redelijk tegenvallen, dan heb ik veel beter meegemaakt in Zillertal. Het hoeft niet al te uitbundig zijn, maar het ontbrak gewoon een beetje. Al bij al een weekend voor herhaling vatbaar.

  • Davey romijn
    Davey romijn 11 september 2011 · 11:46

    prachtig gebied heerlijk weer voldoende sneeuw en een goede après ski de maiskogel is voor de beginners en de gene die al gemiddeld zijn . De Kitzsteinhorn is voor de gevorderden en experts . De Volvo ICE CAMP is ook leuk om een kijkje te nemen alles daar is gemaakt van sneeuw en ijs. dit skigebied is zeker zeer goed!

  • nick romijn
    nick romijn 23 februari 2011 · 17:19

    Kaprun was uitstekend om te skien . En de sneeuw condities zijn perfect. Je kunt 365 dagen skien op de kitsteinhorn We hebben wel van het weer genoten ook al sneeuwde het soms even kort samengevat een fantastische wintersport vakantie

  • jans
    jans 24 december 2009 · 19:05

    Leuk voor kinderen en beginners : Het snowfunpark met kleine piste in Piesendorf (dit dorp ligt tussen zell am see en kaprun in) zie www.erlebnisberg.at/fileadmin/flashmovie/pano.htm Hiervoor kan je een voordelige aparte skipas voor halen. Maar een skipas van het skigebied Zell am see/ Kaprun van meer dan 2 dagen is hier ook geldig. Omdat dit net even buiten het drukke gebied ligt kan je hier ook het goedkoopst terecht voor ski / snowboad verhuur en lessen. (kan tot 30% schelen) Tevens is hij 3 avonden per week open en verlicht. Vanuit Kaprun of Zell am see is het met auto of skibus binnen 10 minuten te bereiken

  • Depever Dirk
    Depever Dirk 5 oktober 2007 · 07:41

    Een prachtvakantie gehad in dit dorp. Echter toch wel wat rijden met de skibus alvorens de liften te bereiken. Lange wachttijden aan de liften om naar de gletscher te gaan. Voor de rest een tof en sneeuwzeker gebied (gletscher). Ook mogelijkheid om te gaan ski?naar het nabijgelegen Zell am See

>