BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
Lärchenstadl Katschberghöhe

Lärchenstadl in Katschberghöhe

(4 reviews)

Wat vind jij van Lärchenstadl?


Beoordelingen van gebruikers

 • Gast697
  Gast697 23 februari 2019 · 11:35

  Duurde een half uur voor dat we konden bestellen, toen we het drinken kregen klopte de helft niet en toen we probeerden ons bestelde drinken te krijgen zeiden alle bediendes vraag het maar aan iemand anders. Hebben er in totaal anderhalf uur gezeten totdat we al het goede eten en drinken hadden. Zonde van de tijd.

 • Arjen
  Arjen 14 december 2016 · 14:45

  De Lärchenstadl ligt op de Katschberghöhe, middenin het dorpje, maar ook direct aan de piste. Ideaal om hier te lunchen. De kaart heeft veel typisch Oostenrijkse gerechten. Een van de toppers is een kleine kruiwagen gevuld met vlees, aardappelen en groente. Er is veel plek om te zitten, mede dankzij de grote glazen overkapping. Je zit dan in een soort broeikas en dat is ideaal om weer op temperatuur te komen!

 • Michielb
  Michielb 7 oktober 2014 · 15:36

  Lärchenstadl is dé feesttent in Katschberg. Overdag is Lärchenstadl een restaurant. In de avonduren wordt het restaurant omgetoverd tot "discotheek". Op dinsdag en donderdag treden de bekende Oostenrijkse bands op, waaronder Die Jungen Zillertaler. Daarnaast is er een keer per week een karaoke avond en staat de tent gedurende de vakantieperiodes bom vol.

  Met vrienden
 • Michielb
  Michielb 7 oktober 2014 · 14:59

  Zeer leuke tent, waar je heerlijk kunt eten. Beschikt over een glazen zonnenterras, dat bij warm weer open gaat. Typisch Oostenrijks. Probeer zeker de steak!

  Met vrienden

Katschberghöhe reisplanner