Pensions Kitzbühel

Kitzbühel is een van de bekendste dorpen van de Alpen. Of dorp, het is eerder een klein stadje met een behoorlijk mondaine uitstraling. Bij het grote publiek is Kitzbühel vooral bekend vanwege de Hahnenkamm rennen, de belangrijkste alpiene ski wedstrijd van het jaar. Het stijlvolle Kitzbühel trekt over het algemeen een wat rijker publiek. Wat opvalt is dat Kitzbühel ook steeds meer bij wintersporters uit het oostblok in trek is. Desondanks heb je in Kitzbühel ook meer dan voldoende pensions.

Prijsniveau

Het prijsniveau van pensions in Kitzbühel is simpelweg hoger dan gemiddeld. Kitzbühel is een mondaine stad en alle accommodatie is duurder dan in de omliggende dorpen. Daar krijg je dan wel veel stijl en luxe voor terug.

Tips

Pensions in Kitzbühel liggen door het hele stadje verspreid. De pensions die aan de randen liggen zijn logischerwijs wat goedkoper dan de pensions die meer richting het centrum van Kitzbühel liggen. Daarnaast kent Kitzbühel twee skigebieden. Het grote skigebied wordt gedeeld met onder andere Kirchberg, maar daarnaast kan je je ook prima vermaken in het kleinere skigebied van de Kitzbüheler Horn.

Zoek met uitgebreide filters
pensionHaus Senoner
Fantastisch
21x bekeken
9.3
Details
ontbijt1 slaapkamer (20m²)
€1253
(€627 p.p.)bekijk alle beschikbare opties (2)
pensionGästehaus Johanna **
Fantastisch
26x bekeken
8.5
Details
1 slaapkamer (33m²)2 slaapkamers (55m²)
€1718
(€859 p.p.)bekijk alle beschikbare opties (4)
pensionPension Haus Koller
Fantastisch
16x bekeken
8.9
Details
ontbijt1 slaapkamer (21m²)
€1807
(€904 p.p.)bekijk alle beschikbare opties (2)