Accommodaties Königsleiten

Je vindt in Königsleiten heel veel verschillende vormen van accommodatie. Het is dan ook een van de meest populaire dorpen van de Zillertal Arena. In tegenstelling tot Gerlos en Zell am Ziller vind je in Königsleiten veel chalets. Ook appartementen zijn in Königsleiten goed vertegenwoordigd. Hotels en pensions vind je uiteraard ook in Königsleiten, maar die zijn toch echt ondergeschikt aan het aanbod van chalets en appartementen. Het dorp doet daarmee bijna een beetje Frans aan (in de positieve zin dan), met ski-in, ski-out mogelijkheden. De ligging net boven de Gerlospass op een alm op een hoogte van 1600 meter zorgt ervoor dat Königsleiten een van de meest sneeuwzekere dorpen van het Zillertal is.

Prijsniveau

Accommodatie in Königsleiten is niet per definitie duurder dan in de andere populaire dorpen van de Zillertal Arena, zoals Gerlos. Wel is het zo dat je in Königsleiten wel wat meer betaald dan in bijvoorbeeld Zell am Ziller. In Königsleiten liggen veel chalets en appartementen aan de pistes en is de sneeuwzekerheid prima te noemen. Dat heeft ook als gevolg dat vele (Nederlandse) wintersporters graag in een accommodatie in Königsleiten verblijven. Je moet er dus vroeg bij zijn!

Tips

Een van de betere hotels van Königsleiten is hotel Sterngucker. Aan de andere kant heb je in Königsleiten een zeer groot aanbod aan chalets. Wanneer je wil verblijven in een vrijstaand chalet (misschien wel dichtbij de pistes) dan heb je in Königsleiten de meeste keuze van het hele Zillertal. Silbertraum, Almblick, Märchenblick en nog heel veel andere chalets zijn voorbeelden van accommodaties in Königsleiten die direct aan de piste liggen.

Zoek met uitgebreide filters
appartementAppartement Sonneck ****
49x bekeken
Details
1 slaapkamer
€ 1782
(€ 891 p.p.)bekijk alle beschikbare opties (1)
appartementAppartement Hotel Sonneck ****
Fantastisch
251x bekeken
9.1
Details
1 slaapkamer (29m²)
€ 2613
(€ 1307 p.p.)bekijk alle beschikbare opties (1)
hotelDas Alpenwelt Resort ****
Erg goed
112x bekeken
8.3
Details
halfpension1 slaapkamer (23m²)
€ 3869
(€ 1935 p.p.)bekijk alle beschikbare opties (2)
chaletChalet der Legenden ****
34x bekeken
Details
8 slaapkamers
€ 16282
(€ 8141 p.p.)bekijk alle beschikbare opties (1)