Appartementen Königsleiten

In Königsleiten vind je een ruim aanbod van appartementen. Hoewel Königsleiten als dorp wel wat Franse trekjes heeft, zoals veel appartementen die op of net naast de piste liggen, zijn de appartementen wel Oostenrijks. Ze zijn ruim van opzet en de niet al te mooie hoogbouw die je in Franse skigebieden ziet vind je in Königsleiten niet terug. De meeste appartementen zijn in mooie chaletstijl opgetrokken en dat geeft Königsleiten een mooie en gezellig uitstraling.

Prijsniveau

Het prijsniveau van appartementen in Königsleiten is wat hoger dan in de andere dorpen in de Zillertal Arena. Zo ben je voor een appartement in Königsleiten net even wat meer kwijt dan in Zell am Ziller. Je zit dan wel op 1600 meter midden in het skigebied. Veel appartementen liggen ook aan of dichtbij de piste. Uiteraard ben je voor deze locaties ook iets meer kwijt dan gemiddeld.

Tips

Königsleiten heeft zoveel appartementen dat er voor iedereen wel wat te vinden is. Zoek je een appartement direct aan de piste dan is Alpina wel een aardige optie. Wil je een appartement in het centrum van Königsleiten dan is appartement Am Dorfplatz een goede keuze.

Zoek met uitgebreide filters
appartementAppartement Sonneck ****
26x bekeken
Details
1 slaapkamer
€ 1782
(€ 891 p.p.)bekijk alle beschikbare opties (1)
appartementAppartement Hotel Sonneck ****
Fantastisch
251x bekeken
9.1
Details
1 slaapkamer (29m²)
€ 2607
(€ 1304 p.p.)bekijk alle beschikbare opties (1)