BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
Après-ski Königsleiten

Après-ski Königsleiten

De après-ski in Königsleiten is niet zo heftig en druk als dat het soms kan zijn in Mayrhofen of Gerlos, maar als goed Oostenrijks dorp kan je zeker een gezellig biertje drinken in Königsleiten. Dat begint uiteraard met de echte après-ski al voordat de skidag goed en wel geëindigd is en je kan natuurlijk door tot laat in de avond. Wil je echter echt een keer helemaal los dan kan je beter de taxi naar Gerlos pakken.

Après-ski tot het avondeten

Königsleiten kent een aantal gezellige barretjes die volstromen op het moment dat de liften sluiten (of eigenlijk vaak net iets ervoor). Hannes’ Skialm en de schirmbar de Kings bij hotel Ursprung zijn twee plekken waar op goede dagen het dak er wel eens af zou kunnen gaan. Ook in hotel Alpenrose en hotel Castello heb je gezellige après-ski.

Après-ski na het avondeten

Er gebeurt in Königsleiten meer voor het avondeten dan na het avondeten op het gebied van après-ski. In de Kings bar van hotel Ursprung gaat het tot laat door en hier worden ook regelmatig feesten georganiseerd. Ook bij de Pick-Up gaat het tot laat door. Wil je echter echt tot laat knallen, pak dan de taxi naar Gerlos.

3 après-ski locaties in Königsleiten

2 clubs in Königsleiten

Königsleiten reisplanner