Chalets Königsleiten

Als er één dorp is in het Zillertal waar je een ruim aanbod van chalets vindt dan is het Königsleiten wel. Dit is een dorp dat wordt gedomineerd door chalets en appartementen. Op de idyllische alm op een hoogte van 1600 meter vind je een groot aantal chalets. Hierdoor heeft Königsleiten een bijzondere uitstraling. Je moet er wel snel bij zijn, want de chalets in Königsleiten zijn populair. Zeker in het hoogseizoen zijn deze chalets snel volgeboekt.

Prijsniveau
Het prijsniveau van chalets in Königsleiten ligt net even wat hoger dan in andere dorpen in het Zillertal. Niet zo vreemd natuurlijk, want verblijven in een chalet wordt steeds populairder en doordat de chalets in Königsleiten vaak op mooie locaties midden in het skigebied liggen. Of de prijs van een chalet in Königsleiten hoog is? Nou, laten we het zo zeggen, je krijgt er in ieder geval een chalet op een mooie, sneeuwzekere bestemming voor terug.

Tips
Königsleiten kent heel veel chalets, dus is het best wel moeilijk om hier een paar ‘chalet-tips’ te geven. Almblick, Dort ist’s, Silbertraum en Märchenblick zijn slechts enkele voorbeelden van chalets in Königsleiten. Veel chalets in Königsleiten zijn schitterend gelegen direct aan de piste. Dus wil je een vleugje Frans gemak gecombineerd met Oostenrijkse gezelligheid dan is Königsleiten de place to be.

Zoek met uitgebreide filters
chaletChalet der Legenden ****
12x bekeken
Details
8 slaapkamers
€ 16282
(€ 8141 p.p.)bekijk alle beschikbare opties (1)