appartementen Am Dorfplatz 77 konigsleiten 2013

Dit onderwerp gaat over de bestemming Königsleiten

Net terug uit Kaltenbach maar nu alweer aan het zoeken voor 2013. We gaan met twee volwassenen en een kind (dan 4,5) en we willen naar konigsleiten. Ik ben daar in maart 2011 een paar dagen geweest en het lijkt me wel wat met die oefenpiste voor onze dochter.

Het valt me op dat er weinig goedkopere huisjes zijn (ik kan ze in ieder geval niet vinden). We gaan buiten het seizoen en ik boek meestal een appartement tussen de 450/550 per week (kaltenbach, Niederau/ehrwald). Zijn de huisjes gewoon duurder in Konigsleiten? Meestal boeken we bij belvilla maar die bied niets tot weinig aan.

Nu heb ik een appartement gevonden op de Dorfplaz 77 voor 650 per week. Iemand ervaringen qua ligging? Volgens mij wel aardig? Of nog ideeen voor huisjes tot max 650? Dit jaar wil ik graag nog beetje budget omdat we buiten seizoen gaan en alleen met ons drieen. Volgend jaar gaan we met een ander stel dus dan kunnen we kosten wat meer delen.

Hoi Evelien,
Wij hebben dit appartement vier jaar geleden gebruikt. Goede verzorgt, dicht bij de lift en midden in het centrum. Als je naar konigsleiten wil is dit zeker een optie. Buiten het seizoen is er niet zo heel veel te doen (vonden wij). http://www.zillertal-appartement.nl/wintereditie.htm…

Zeker een mooi appartement Jos. Ik heb ze direct een e-mail gezonden. Dank je!

http://boeken.chaletsplus.com/chaletsplus/accommodatie/am-do…
O er was nog een topic over dit onderwerp

Plaats een reactie