BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
Gipfeltreffen Königsleiten

Gipfeltreffen in Königsleiten

(6 reviews)

Wat vind jij van Gipfeltreffen?


Beoordelingen van gebruikers

 • Gast261
  Gast261 7 november 2019 · 10:45

  In Kerst 2018 hier geluncht. De Flammkuchen zouden er lekker zijn. We hebben er 3 kwartier op moeten wachten. Herhaaldelijk gevraagd waar het eten bleef. We kregen om beurten te eten. Ober niet prettig, geen oog voor de slechte service die ze hiermee leveren. Eten viel erg tegen. En dan ook nog erg duur. We hebben om 16u nog ergens wat moeten gaan eten omdat we allen honger hadden. Terwijl we die dag al meer aan de lunch hadden uitgegeven dan ooit! We raden dit aquarium af.

 • Gast978
  Gast978 26 december 2018 · 17:54

  Drie keren wat gegeten en gedronken, alle drie de keren geen bon, er werd alleen een totaalbedrag genoemd. Alle keren bezwaar gemaakt, bij het opnoemen van wat we hadden gehad kwam het totaalbedrag lager uit. Maar geen bonnetje gekregen. Oplichtets!

 • Gast939
  Gast939 11 maart 2017 · 14:31

  Voordat je allemaal zit, willen ze je bestelling al opnemen,misschien eerst even jas uit kunnen doen!? Ze zijn nog doof ook,krijg je verkeerde bestelling, proberen ze jou de schuld te geven;Ik verstond toch echt.... Kregen we cola zonder "prik"zegt die oetl.l: keine andere. Nee, zeer zeker geen aanrader.

 • Gast847
  Gast847 12 maart 2015 · 17:50

  Waardeloze tent. Eten niet lekker koffie slap maar dat is allemaal niks vergeleken met de ontvangst van de gastheer.... De slechtste en meest klantonvriendelijke bediening die je ooit zult treffen. De gastheer begon per direct ons in de zeik te zetten terwijl we netjes stonden te wachten tot de bestelling werd opgenomen. De bestelling klopte totaal niet en werd onder luid gezucht en snauwende lullige opmerkingen met veel tegenstand als nog opgelost. De slechtste tent in het hele skigebied met kop en schouders. Lekker doorskieen er zijn zoveel betere tentjes dicht in de buurt.

  Met familie
 • larsdejongh
  larsdejongh 4 maart 2015 · 18:25

  mooi uitzicht en ziet er netjes uit maar bediening is vreselijk en eten bestellen moet je beneden doen ter wel je boven zit je krijgt geen dienblad mee als je alles boven hebt op je ski schoenen is je eten koud

  Met vrienden
 • Gast978
  Gast978 20 januari 2015 · 14:48

  Gehaaste bediening, drinken opnemen als je nog niet zit, vragen wat ne wil eten voordat je de kaart hebt bekeken en je bord weg willen halen als je nog patat aan het eten bent. ook vond ik de schnitzel droog en de salade leek wel een soep. Wij gaan hier in iedergeval niet meer heen.

  Met familie

Königsleiten reisplanner