Larmach-Alm in Königsleiten

Krijgt een 9.1 op basis van 11 beoordelingen

Contactgegevens

Website

http://www.larmachalm.at/

Wat vind jij van Larmach-Alm?

Evaringen van gebruikers

Jogem
15 maart 2015 · 11:03

De Larmach-Alm, ook wel de bekende hut met zijn verse halve kippen is te bereiken via een heerlijke rode piste waar je op het laatste stuk nog al je energie kwijt kunt voordat je aan tafel schuift!

Het restaurant is groots, zowel van binnen als van buiten. Met lekker weer zit je op een heerlijk terras vol in de zon. Hier heb je dan ook mooi uitzicht over (een gedeelte van) het gebied.

Je kunt de wel bekende halve kippen zelf halen maar er is ook voldoende bediening aanwezig welke je vriendelijk bedienen van alle gerechten en dranken welke op de volle kaart staan.

De halve kippen zijn een aanrader, dat is inmiddels wel een understatement maar de overige gerechten zijn ook van goede kwaliteit.

Al met al is dit echt een restaurant waar je een keer gegeten dient te hebben als ben je in dit gebied. Dit alleen al om een het befaamde kippetje en natuurlijk om de glijbaan naar de toiletten toe.

Met vrienden
Sheila
3 december 2014 · 12:46

Ook bekend als de ‘kippenbar’ vanwege de 1/2 en hele gegrilde kippetjes. Supergroot terras waar je kunt genieten van de zon en uitzicht op de stausee.

Met familie
Gast616
15 oktober 2014 · 14:49

Ook wel bekend als de kippenbar! Heerlijke kip als warme lunch is echt een aanrader bij dit piste-restaurant als je naar de Zillertal Arena gaat.

Wees wel op tijd want ze zijn heel snel uitverkocht!

Met vrienden
Gast160
13 oktober 2014 · 08:56

Aan de Zell zijde hebben ze Rosi’s Schnitzelhutte, aan de zijde van Konigleiten hebben ze het kippenrestaurant.
In een apart hutje worden heerlijke haantjes gegrild. Een stop bij dit bergrestaurant is zeker de moeite waard!
Wel even opletten als je buiten het seizoen skied. Heb een keer meegemaakt dat de kippetjes maar 2 dagen in de week vers gegrild werden op woensdag en zaterdag…

Met vrienden
Harry4
9 oktober 2014 · 15:34

Kans soms druk zijn. Komen meer dan 15 jaar in het Zillertal. Vakantie is niet compleet zonder een Halve haan van de Larmach Alm!

Met familie
ThomJ
19 augustus 2014 · 21:49

Het is echt een geweldig restaurant met voor iedereen wat. Je kunt kiezen voor bediening óf self-service. Daarnaast is er veel keus en heeft het restaurant niet voor niets de bijnaam “De kippetjesbar”. De kip van het spit is echt overheerlijk en de locatie heel goed. Wat mij betreft de aanrader aan deze kant van het gebied!

Met vrienden
Gast485
13 augustus 2014 · 16:17

Super mooi restaurant met zorgpremie openbaarden, bars, buffet, alla carte, aan de piste met hotel kamers. Glijbaan naar de toiletten, snelle service, bijna altijd plek, heerlijke kippetjes.

Gast485
13 augustus 2014 · 16:16

Königsleiten, de droom van elke wintersporter. Ik ben zelf pas 19 jaar en ben al in veel verschillende plaatsen geweest om te skiën (Les Menuires, Risoul, Ischgl, Wengen en de rest was ik te klein voor), maar toch blijft Königsleiten mijn favoriet. Dit zou kunnen komen doordat ik hier elk jaar, vanaf mijn vijfde, vast met mijn ouders heen ga (de andere gebieden kom ik door mee te gaan met vrienden, familie e.d.).

Vraag aan een willekeurige wintersporter op de berg in Königsleiten waar ze gaan lunchen. Ik durf te wedden dat meer dan de helft zegt: ““In de kippenbar””. De kippenbar is een groot begrip in dit charmante gebied. De kippenbar heet eigenlijk de Larmachalm. Hier kwam ik denk ik afgelopen februari pas achter.

Deze bijnaam heeft de Larmachalm te danken aan de hele kippen die je in dit restaurant kunt kopen. Mijn vader heeft het nu al over het kippetje die die over twee maanden weer kan nemen. Ik vind het zelf heerlijk om alleen te skiën door Zillertal Arena, maar spreek dan 's middags weer af in de Kippenbar om een kippetje, of gewoon een overheerlijke tosti (met jawel, een kers op de top) te nemen. Verder heb je hier alles wat een wintersporter zou willen lunchen.

Gast485
13 augustus 2014 · 16:16

Restaurant Larmachalm heeft op het panorama teras heerlijk vers gegrilde kippetjes, buiten de heerlijke geur die je tegemoet komt zijn ze ook relatief snel te halen.

Ook de glijbaan naar de toiletten zou standaard moeten zijn voor elk restaurant in een wintersportgebied! geen geklooi meer om met je skischoenen een trap af te lopen.

Gast478
13 augustus 2014 · 15:54

Altijd wel een plekje te vinden, heerlijk terras, ook binnen kun je heerlijk zitten! Of onderuit zakken in heerlijke banken in het lounge-gedeelte, aan een tafel in een hoekje/nis, aan de bar of op een kruk aan een hoe tafel. Het ligt aan de piste en vlakbij de skilift. Je kunt dus na een hapje/drankje direct weer de lift in, of verder skiën op wat dan een blauwe piste wordt. Aanrader: de kippetjes!

Met vrienden
Gast478
13 augustus 2014 · 15:53

"Heerlijke gebraden kip met een kaiserbroodje. Ook eerder een populaire discussie in het forum. De maaltijden zijn goedkoop en altijd vers. Je krijgt waar je op rekent ?

Als ik hier op vakantie ben eet ik daar altijd graag een halve kip."

Met vrienden

Reisplanner Königsleiten

1
Accommodaties
Elk uur controleren wij alle prijzen van appartementen, hotels & chalets bij ruim 12 reisorganisaties.
2
Skihuur
Regel vooraf al eenvoudig je materiaal in 1 van de 10 skihuur winkels in Königsleiten
3
Skilessen
We hebben 38 skischolen gevonden die les geven op alle niveau’s!
4
Reisverzekering
Onbezorgd op vakantie met de beste kort- of doorlopende reisverzekering voor de wintersporter.