BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
Restaurants Königsleiten

Restaurants Königsleiten

Königsleiten is een populaire wintersportbestemming en dat zie je terug in het culinaire aanbod. Op de piste vind je in Königsleiten een verscheidenheid aan restaurants. Ook in het dorp kan je voldoende restaurants vinden waar je ‘s middags en ‘s avonds weer op krachten kan komen na een inspannende dag in het skigebied van de Zillertal Arena.

Restaurants op de berg

Op de berg vind je een mengeling van moderne restaurants en de meer klassieke berghutten. Aan de top van de Dorfbahn vind je het moderne restaurant Gipfeltreffen. Ook de Panoramaalm en de Larmachalm zijn restaurants in het skigebied van Königsleiten. Self-service met de klassieke Oostenrijkse gerechten waar je met een biertje of kopje koffie met een schitterend uitzicht even bij kan komen.

Restaurants in het dorp

Met veel pensions en appartementen vind je weinig ‘echte’ restaurants in Königsleiten zelf. Wanneer je uit eten wilt dan kan je terecht in de verschillende hotels, zoals Sterngucker of Castello. Of je eet een hapje in een van de après-ski gelegenheden in Königsleiten, zoals de Pick-Up bar.

Prijsniveau

Het prijsniveau van de restaurants in Königsleiten is gemiddeld vergeleken met de andere populaire dorpen in de Zillertal Arena. Uiteraard betaal je voor een maaltijd in hotel Castello meer dan voor je eten in de Pick-Up, maar goed, de beleving is dan ook totaal anders.

4 restaurants in Königsleiten

3 pisterestaurants in Königsleiten

Königsleiten reisplanner