Reviews La Norma

% beveelt dit dorp aan. Krijgt een 8.7 op basis van 7 beoordelingen.

Sterke punten: Sfeervol, kindvriendelijk, geweldige locatie in het skigebied en laag prijsniveau.
Zwakke punten: Weinig après-ski.

Wat vind jij van La Norma?

Reviews van gebruikers

John van Heeren
3 juni 2010 · 09:04

Ik ben voor mijn eerste keer wintersportvakantie met Ferry Harms ski en bergsportvakanties in La Norma beland en ik heb het geweldig naar mijn in gehad. Leuk dorp en wel handig dat Ferry overal zo goed de weg kent.

Ronald Geritsen
29 april 2009 · 19:48

Kom er al vele jaren en kan gerust zeggen dat de mensen hier je aan alle kanten willen helpen. Skipassen zijn erg goedkoop zeker als je via de website voor December al je skipas besteld. Ik vind het een echte aanrader en voor meer info nodig ik je uit op mijn website: www.lentredeux.eu Groeten en tot in La Norma, Ronald

Fam. Ribbers
12 januari 2009 · 18:55

Wij hebben alleen ervaring met Goellia. En daarover niks dan goeds. Beetje ingewikkelde constructie om in 1 keer in je app. te komen maar dat went vanzelf. App. Zelf prima. Gehorigheid valt reuze mee en ruimte is ok. Ook douche/bad ruimte is prima en apart toilet is wel zo fijn.

fam. Ribbers
12 januari 2009 · 18:55

Voor onze maatstaven prima. Verschillende restaurants waar je verschillende gerechten kunt eten. Kwa prijs ook voldoende variatie. Voor elk wat wils dus.

Fam. Ribbers
12 januari 2009 · 18:55

Moeder en dochter hebben snowboardles gehad bij de skischool EFS. Prima geregeld allemaal. En vooral alles mag en niets moet voor ons de perfecte vakantie en zeker voor herhaling vatbaar.

Fam Ribbers.
12 januari 2009 · 18:55

Ongetwijfeld goed. Er was kinderopvang met proffesionele mensen voor kids vanaf 3 jaar met binnen en buiten activiteiten. En een kidsclub voor 5 tot 12 jarigen. Zelf geen ervaring mee. Zaten ook buiten seizoen.

Ben Janssen
6 november 2008 · 23:19

Compact gezellig rustig dorp, goede sneeuw aardige mensen, redelijk geprijsde liftenkaarten, goede bereikbaarheid, alles op loopafstand en ski?tot in het dorp.