Accommodaties Plagne Centre

La Plagne is een enorm uitgestrekt dorp dat uit meerdere zeer verschillende kernen bestaat. In La Plagne Centre vind je veel hoogbouw met een enkel maar mooi chalet ertussen, La Plagne heeft weinig echte après-ski, het gaat niet verder dan een paar barretjes en een ‘verplichte’ danstent. Maar een hele leuke après-ski activiteit is de bobsleebaan.

Prijsniveau

La Plagne Centre is een zeer gemiddeld gebied wat prijs betreft. Je vindt hier elke prijsklasse, maar wel telkens gewoon waar voor je geld. Prima dus voor een Frans skigebied. Wie goed zoekt kan hele leuke prijzen vinden, maar daarmee is La Plagne geen prijsstunter. Als je erg goedkope appartementen vindt, houd er dan wel rekening mee dat deze verre van ruim zijn, en je dus de aangegeven hoeveelheid slaapplaatsen met een korreltje zout moet nemen. De modernere locaties hebben dit beter op orde. Maar houd de plattegronden van de appartementen in de gaten als je zeker wilt zijn niet op een opklapbed te slapen.

Tips

La Plagne heeft leuke en mooie chalets te huur, die ook nog eens niet al te ver van de piste vandaan liggen. Als je met een groep of familie op wintersport gaat kan zo’n chalet een hele leuke en slimme optie zijn om voor relatief niet heel veel geld heel veel luxe en privacy te hebben. Iets om naar te kijken. En, nog iets heel anders. De weg naar La Plagne is een van die bergwegen die met een beetje sneeuw al snel gesloten wordt voor auto’s zonder kettingen. 4x4, winterbanden ten spijt, als de Gendarmerie onder de weg staat bij sneeuw dan moeten de kettingen om. Zorg dus dat je deze kettingen mee hebt en dichtbij hebt liggen.

Zoek met uitgebreide filters
hotelho36 La Plagne
Erg goed
70x bekeken
7.7
Details
1 slaapkamer (20m²)
€ 2138
(€ 1069 p.p.)bekijk alle beschikbare opties (5)
hotelAraucaria Hotel & Spa ****
Fantastisch
55x bekeken
8.8
Details
1 slaapkamer (41m²)
€ 2693
(€ 1347 p.p.)bekijk alle beschikbare opties (30)