Appartementen Plagne Centre

La Plagne is een van die voorbeelden van skigebieden die echt gebouwd zijn voor wintersporters. In dit skigebied vind je aardig wat hoogbouw. De dorpen Aime 2000, La Plagne Centre en Plagne Bellecote zijn voornamelijk hoogbouw met veel appartementen. Die typische Franse hoogbouw. Appartementen waar je het bed moet inklappen om bij de koelkast te komen, bij wijze van spreken dan. Klein en veel. Je zit hier wel bijna altijd direct op de pistes. Ideale ski-in/ski-out. Maar verkijk je niet alleen op deze appartementen. In la Plagne zijn er ook ruimere appartementen. Dat is soms wel iets meer zoeken.

Prijsniveau

In de appartementen van La Plagne kun je echt alles vinden. Low-budget en goedkope appartementen en dure en luxe accommodaties. Maar een ding is zeker, in dit gebied zit je niet voor een dubbeltje op de eerste rang, maar je wordt ook niet afgezet. De prijzen zijn oké. Misschien net iets aan de dure kant in de Franse schoolvakanties. Maar dat geldt voor zoveel skigebieden dus daarmee is La Plagne niet de enige. De grotere en mooiere appartementen zijn niet goedkoop, maar ook dat is niet zo raar in Frankrijk.

Tips

Let op dat heel veel vierpersoons-appartementen bestaan uit een kleine kamer met stapelbed en een woonkamer met een slaapbank, een ‘clicclac’ zoals de Fransen zeggen. Iets om over na te denken als je bijvoorbeeld met twee stelletjes een appartement wilt huren. Dit soort verrassingen zijn natuurlijk te voorkomen op het moment dat je voordat je boekt de plattegrondjes even goed bekijkt. Is er geen plattegrondje bij een appartement, wees dan gewaarschuwd…

Zoek met uitgebreide filters