Après-ski Plagne Centre

Tsja de après-ski in La Plagne is misschien het enige wat dit gebied mist ten opzichte van vergelijkbare skigebieden. Natuurlijk is de après-ski in Frankrijk nergens zoals in Oostenrijk, maar in gebieden als Val Thorens, Tignes of Alpe d’Huez kan er altijd wel een goed feestje gebouwd worden. In La Plagne is dat allemaal wat magerder. Kortom de après-ski is niet om over naar huis te schrijven. Dat zeggende zijn er wel wat leuke barretjes waar je prima kan loungen of gewoon simpel een biertje of wijntje kunt drinken.

Après-ski tot het avondeten

De après-ski tot het avondeten is in La Plagne vooral te vinden in een paar barretjes op en langs de pistes waar je lekker zittend wat kunt drinken. Verwacht geen deinende terrassen vol met jongeren die uit hun dak gaan. Nee het is hier wat rustiger en beleefder. het is dus zelfs de vraag of we echt wel van après-ski kunnen spreken. Maar een gezellig drankje doen is zeker mogelijk.

Après-ski na het avondeten

In elk dorp in La Plagne vind je de verplichte bar of disco-achtige tent. Tenten waar er ‘s avonds regelmatig een leuk feestje gebouwd wordt. Maar elke keer moet je het wel treffen en het is vaak ook op zijn Frans, een DJ die de ene keer stukken beter is dan de andere keer. Maar als je per se het nachtleven zoekt kun je deze zeker vinden, en, na sluitingstijd van de pistes is er duidelijk meer keuze dan als de pistes open zijn. Maar ben jij iemand die voor de après-ski naar de sneeuw gaat dan zit in je Le Plagne simpelweg in het verkeerde station.

9 après-ski locaties in Plagne Centre

Le Saloon
1 review
Tête Inn
Spitting Feathers
Bar La Mine
Show Time
Monica's Pub
La Terrasse
Scotty's
Mouth

6 clubs in Plagne Centre

Le Cosy Club
Le Saloon
1 review
Spitting Feathers
Bar La Mine
Show Time
Mouth

Plagne Centre reisplanner

1
Accommodaties
Elk uur controleren wij alle prijzen van appartementen, hotels & chalets bij ruim 12 reisorganisaties.
2
Skihuur
Regel vooraf al eenvoudig je materiaal in 1 van de 83 skihuur winkels in Plagne Centre
3
Skilessen
We hebben 33 skischolen gevonden die les geven op alle niveau’s!
4
Reisverzekering
Onbezorgd op vakantie met de beste kort- of doorlopende reisverzekering voor de wintersporter.