Chalets Plagne Centre

In La Plagne is het mogelijk om hele leuke en mooie chalets net langs de piste te vinden. Natuurlijk bestaat het grootste deel van het gebied uit hotels en appartementen, maar er is zeker een aantal aanbieders die mooie chalets bieden. Een goede optie voor wintersporters die met een grote groep onderweg zijn en graag op zichzelf zitten. Wie een beetje zoekt kan zo hele leuke deals regelen, die, als je bijvoorbeeld met een groep van zo’n negen man bent, helemaal niet zo duur zijn. Het spreekt voor zich dat je voor een chalet niet in de echte appartementswijken zoals Aime 2000 moet zijn. In Plagne Soleil of Montalbert heb je bijvoorbeeld veel meer keuze.

Prijsniveau

Het huren van een chalet is op zich natuurlijk best duur, maar als je ziet met hoeveel man je in zo’n chalet kan valt de prijs per persoon best wel weer mee. Echte aanbiedingen zul je zelden treffen, want de verhuurders vinden altijd wel iemand voor de mooi gelegen chalets. De prijzen zijn standaard en daarmee gewoon goed, zeker als je bedenkt dat je wel midden in Paradiski zit een van de grootste en meest geliefde skigebieden in de Alpen.

Tips

Heb je een mooi chalet gevonden in La Plagne, wacht dan niet te lang met boeken, want deze chalets hebben vaak vaste klanten en dus zitten ze snel vol. Een jaar van tevoren boeken is niet raar. Mochten alle chalets zijn verhuurd en wil je per se met een groep op dezelfde plek zitten dan bestaan er ook grote (tot zo’n 9 personen) appartementen.

Zoek met uitgebreide filters