Hotels Plagne Centre

Veel wintersporters denken dat je in la Plagne alleen maar appartementen vind. In geheel La Plagne vind je meer dan 30 hotels. In La Plagne centre heb je de keuze uit een goede tien hotels. Van de grote (Franse) ketens zoals Pierre en Vacances en Mercure tot lokale particuliere hotels. Ook de keuze tussen grootse en uitgebreide hotels en kleinschaligere hotels is groot. Net als het aantal sterren. Het moet wel heel erg raar lopen wil je geen aangenaam hotel naar je wensen vinden.

Prijsniveau

De hotels in La Plagne zijn gemiddeld qua prijs, je krijgt over het algemeen waar je voor betaald. Je zit in een van de beroemdste en grootste skigebieden ter wereld, als je dan voor een luxe en groots hotel kiest, dan betaal je daar ook voor. Maar de prijzen zijn verre van excessief en daarmee gewoon prima. Dat zeggende: echte low-budget hotels zul je hier niet vinden, maar nogmaals daar is het het station niet naar. Als je heel goedkoop wil zitten kun je beter naar de appartementen van het gebied kijken.

Tips

Wil je een goed hotel naar wens en dat in een drukke periode, boek dan vroeg. Vaak zijn de goede hotels maanden van tevoren al volgeboekt. Een jaar voor datum plannen en boeken is bij de beste en meest gewilde hotels geen overbodige luxe, zeker als je speciale wensen hebt qua kamer.

Zoek met uitgebreide filters
hotelho36 La Plagne
Erg goed
70x bekeken
7.7
Details
1 slaapkamer (20m²)
€ 2138
(€ 1069 p.p.)bekijk alle beschikbare opties (5)
hotelAraucaria Hotel & Spa ****
Fantastisch
55x bekeken
8.8
Details
1 slaapkamer (41m²)
€ 2693
(€ 1347 p.p.)bekijk alle beschikbare opties (30)