BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
Restaurants Plagne Centre

Restaurants Plagne Centre

La Plagne is een echt Frans wintersportddorp en daarmee biedt dit gebied wintersporters heel veel bergkost. Wat te denken van tartiflette, fondue en raclette. De standaard restaurants dus. Verder vind je een aantal goede grill-restaurants en natuurlijk zijn de pizzeria's ook van de partij. Kortom wil je uit eten dan hoef je niet lang te zoeken in La Plagne. Genoeg eten voor iedereen. De prijzen van de restaurants zijn prima voor Franse begrippen, daarmee is La Plagne wel duurder dan bijvoorbeeld Oostenrijk maar het gebied is verre van overpriced.

Restaurants op de berg

Je hoort vaak het vooroordeel over vreetschuren op Franse bergen. Maar in La Plagne valt dat heel erg mee. Leuke tentjes waar je lekker wat kunt eten en drinken. In La Plagne stikt het niet van de restaurants op de pistes, dus rond het middaguur kan het best druk zijn. Een beetje handig plannen, net iets vroeger of later eten, is verstandig. Omdat bijna alle dorpen echte ski-in/ski-out dorpen zijn, is het ook erg makkelijk om tussen de middag daar te stoppen. In dat opzicht zijn eigenlijk alle restaurants op de berg. De prijzen van de restaurants op de berg zijn normaal en daarmee zelf niet eens heel erg duur voor Franse skigebieden. Je eet hier een stuk goedkoper dan in bijvoorbeeld de Trois Vallées of Espace Killy.

Restaurants in het dorp

Qua restaurants is La Plagne een standaard Frans wintersportdorp. Je vindt hier genoeg restaurants van alle soorten. Natuurlijk heb je er de typisch Franse broodjeszaken, de pizzeria's en de crêperies. Maar ook vind je de eveneens klassieke raclette en fondue zaken. Logisch want de Reblochon en Emmental komen uit de streken rondom La Plagne. Verder vind je ook lekkere grill-zaken en wat meet traditionele Franse restaurants. Niets heel bijzonders maar wel genoeg om lekker te eten.

16 restaurants in Plagne Centre

22 pisterestaurants in Plagne Centre

Plagne Centre reisplanner