Chalets La Tania

La Tania was allang een dorp voordat het een skidorp werd. en dat is in Frankrijk vaak een een goed teken. Mooiere woningen, trotsere eigenaren en onderhouden door mensen die hart voor hun eigen spul hebben. Een groot verschil met de dorpen die speciaal voor de wintersport zijn gebouwd. De chalets die je hier kunt huren zijn dan ook vaak van een zeer goede kwaliteit en stukken goedkoper dan de chalets in dezelfde vallei. De keuze is niet extreem uitgebreid maar het dorp is ook niet heel groot.

Prijsniveau

Goedkoper dan de andere chalets de zelfde vallei, maar dat is niet zo heel moeilijk. Maar de prijzen zijn gewoon prima. Je betaalt voor wat je krijgt en vergeet niet dat je in het grootste skigebied ter wereld zit. Dit maakt dat de prijzen helemaal meevallen.

Tips

De keuze aan chalets is niet heel erg groot. La Tania blijft een heel kleinschalig dorpje. Veel wintersporters komen hier elk jaar terug en als ze dus gekozen hebben voor een appartement of chalet en ze zijn er tevreden over komen ze elk jaar terug. Boek dus vroeg, zo heb je de meeste kans op de mooiste chalets. In deze chalets kun je last minutes toch vergeten.

Zoek met uitgebreide filters
  • La Tania
  • 300m van het centrum La Tania
Details
1 slaapkamer (313m²)
€ 20749
(€ 10375 p.p.)bekijk alle beschikbare opties (1)