Le Roc in La Tania

Krijgt een 8 op basis van 1 beoordeling

Wat vind jij van Le Roc?

Evaringen van gebruikers

Guido197630 maart 2016 · 23:37

Een zeer goed restaurant op een leuke lokatie. Precies naast het terras is de startplaats van de parapente en je kijkt uit op een stuk berg waar je skieers naar boven ziet klauteren voor een freeride… Direct bij de uitgang van de lift Loze Express.

Eten van hoge kwaliteit. Mijn favoriet is de Tiramisu(8.90) hoewel toegegeven, dit jaar iets mindere kwaliteit als vorig jaar. De salades zijn erg lekker en erg royaal. Het brood wat geserveerd wordt is helemaal om je vingers bij af te likken. Dat blijf je eten. Veel sla, ruime portie kip, pinenuts, tomaatjes en lekkere dressing en flink veel parmezaanse kaas. Samen met wat brood en een salade(16.90) zit je bomvol maar licht verteerbaar dus geen inkak gevoel in de middag. De salade met geitenkaas(16.90) is ook zeer goed. Het terras is ruim, binnen wat krap. Er worden hoedjes uitgedeeld voor de zon. Al met al onze favoriete plek in dit ski gebied. Zijn er afgelopen week 2 keer geweest en we skieen er tegen lunchtijd speciaal naar toe.

Ook een zeer snelle bediening. Bestelling kwam binnen 10 minuten op tafel.

Op de terugweg naar huis bij ons vaste Artisan bakkertje in Annecy precies zo’n lekker brood proberen te kopen maar haalde het bij verre niet als wat Roc serveert. Het brood alleen al is een reden om daar aan te schuiven.

Vaste stek in onze jaarlijke Les Menuires trip. U zult niet teleurgesteld worden.

Met vrienden
Gast290
8 januari 2015 · 17:22

van dezelfde eigenaar als de Chenus een km naar het oosten. hetzelfde concept maar buiten met een DJ en de opstijgplaats voor parapente om voor het terras. binnen minder charmant dan Chenus. vlees van de grill is goed

Met familie

Reisplanner La Tania

1
Accommodaties
Elk uur controleren wij alle prijzen van appartementen, hotels & chalets bij ruim 12 reisorganisaties.
2
Skihuur
Regel vooraf al eenvoudig je materiaal in 1 van de 68 skihuur winkels in La Tania
3
Skilessen
We hebben 30 skischolen gevonden die les geven op alle niveau’s!
4
Reisverzekering
Onbezorgd op vakantie met de beste kort- of doorlopende reisverzekering voor de wintersporter.