Restaurants La Tania

Het kleinste dorp van de Trois Vallées dus ook de minste keuze aan restaurants. Hier elkaar verdingende fonduerestaurants. Maar wel genoeg keuze voor een avond lekker uit eten. Crêpes, pizza, snack en Savoiaardse specialiteiten die ga je hier vinden.

Restaurants op de berg

Op de berg heb je twee restaurants die echt bij La Tania horen, maar daarnaast heb je natuurlijk het hele Trois Vallées tot je beschikking voor het vinden van een restaurant. Dus meer dan genoeg keuze in dit skigebied.

Restaurants in het dorp

In het dorp vind je de standaard restaurants voor een kleinschalig Frans skidorp, een snack, een creperie, en een paar standaard Savoie restaurants. Wil je echt goed eten? Denk dan ook aan Le Farçon waar de met Michelinsterren bekroonde kok Julien Machet de keuken leidt. Kortom In La Tania is het prima buiten de deur eten…

Prijsniveau

La Tania is het goedkoopste dorp van de Trois Vallées wat restaurants betreft. Maar dat is opzich niet zo heel bijzonder met dorpen als Val Thorens of Courchevel die zichzelf helaas bijna uit de markt prijzen voor simpele gerechten. La Tania is ook hier een stuk ‘normaler’ gebleven.

3 pisterestaurants in La Tania

Le Roc
1 review
Le Bouc Blanc
1 review
La Soucoupe
1 review

3 restaurants in La Tania

Snowfood
Le Taiga
Ski Lodge
2 reviews

La Tania reisplanner

1
Accommodaties
Elk uur controleren wij alle prijzen van appartementen, hotels & chalets bij ruim 12 reisorganisaties.
2
Skihuur
Regel vooraf al eenvoudig je materiaal in 1 van de 68 skihuur winkels in La Tania
3
Skilessen
We hebben 30 skischolen gevonden die les geven op alle niveau’s!
4
Reisverzekering
Onbezorgd op vakantie met de beste kort- of doorlopende reisverzekering voor de wintersporter.