BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
Accommodaties La Toussuire

Accommodaties La Toussuire

In La Toussuire heb je alle soorten accommodaties maar het zijn de appartementen die het meest opvallen. Op z’n Frans zullen we maar zeggen. Grote complexen met heel veel bedden. Zoveel mogelijk wintersporters op zo min mogelijk ruimte. Hier zijn de appartementen misschien iets ruimer dan in andere echte appartementsdorpen maar verwacht geen wonderen. Naast deze overvloed aan appartementen vind je in dit dorp ook hotels, chalets en een enkele gîte.

Prijsniveau

La Toussuire is niet duur in vergelijking met andere Franse skigebieden. Zeker pakketreizen zijn erg goedkoop. Maar zelfs als je alles helemaal zelf boekt zal het moeilijk zijn om goedkopere bestemmingen te vinden waarbij het skigebied zoveel kilometers aan pistes heeft. Kortom prijs/kwaliteit bijna niet te verslaan het dorpje van La Toussuire. De vraag blijft wel, zit je graag tussen de grote appartementen? Maar als je een beetje zoekt valt zelfs dat laatste ook nog wel mee eerlijk gezegd.

Tips

Je zou denken, als je de eerste foto’s van La Toussuire ziet dat je hier alleen maar appartementscomplexen heeft. Niets is minder waar. Je vindt je hier namelijk ook gezellige en kleinschalige chalets. Vooral in de particuliere huurmarkt zijn mooie dingen te vinden, die nog best dicht bij de pistes leggen en waar je ‘ver’ bent van die appartementscomplexen. Kijk hier ook zeker naar!

Accommodatie thema's