BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
Appartmenten La Toussuire

Appartmenten La Toussuire

Zoek je appartementen dan zit je goed in La Toussuire. Dit gebied heeft voldoende ‘Residences de Tourisme’ en ‘Residences Locatives’, mooie namen voor complexen vol met appartementen. Hier geldt een stelregel, hoe nieuwer hoe ruimer. Want ook in Frankrijk is men er achter gekomen dat je bed opklappen om de koelkast open te moeten doen niet echt handig is. Sowieso zijn de appartementen groter dan wat sommige horrorverhalen over Frankrijk doen geloven.

Prijsniveau

Prima prijs voor wat je krijgt dat is La Toussuire, het kan goedkoper in een aantal gebieden, maar prijs/kwaliteit hoort La Toussuire bij de beste gebieden van Frankrijk en misschien zelfs wel van Europa. De appartementen zijn zeer goed voor de prijs die je betaalt en het skigebied dat je erbij ‘krijgt’ hoort bij de grote jongens. Hier zit je dus bijna voor een dubbeltje op de eerste rij.

Tips

Ben je op zoek naar ruimere appartementen? Kies dan voor de nieuwere ‘residences’, ook het huren bij particulieren kan aardig mooie appartementen opleveren. La Toussuire is een van die appartementsgebieden waar ruimere accommodaties zeker mogelijk zijn. Zelfs appartementen voor meer dan 14 personen zijn te vinden als je goed zoekt.

Accommodatie thema's