BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
Après-ski La Toussuire

Après-ski La Toussuire

Alhoewel La Toussuire alles in zich heeft voor een gezellige après-ski (Veel Nederlandse bezoekers, en compact centrum) komt het hier ook nooit echt los. Er zijn veel gezellige avonden in Le Tonneau en je kunt prima bowlen in Le Cairn, maar het is niet elke avond feest. Dat gezegd hebbende het kan vele malen slechter in Frankrijk en stiekem is het best wel vaak heel gezellig in dit skigebied.

Après-ski tot het avondeten

In Frankrijk begrijpt men après-ski niet goed. Dus veel verder dan een gezellig biertje, wijntje, pastis of KIR op een terras kom je hier niet als après-ski. Af en toe wat muziek op het terras of een keertje een live-groep verandert daar niet veel aan. Maar wat drinken na het skiën of boarden kan prima, helemaal uit je dak gaan? Dan zit je hier niet in het goede gebied.

Après-ski na het avondeten

Gezellig dansen of naar muziek luisteren in Le Tonneau of Bowlen in de Le Cairn Pub dat is zo ongeveer het après-skiën in La Toussuire. De ene avond fantastisch en heel erg gezellig en de andere avond een beetje een lauwe boel. In verschillende bars en restaurants is het ‘s avonds ook prima wat drinken trouwens. Toch blijft het gevoel bestaan: waarom lukt het Fransen niet om een goede ‘après-ski’ neer te zetten.

1 après-ski locaties in La Toussuire

La Toussuire reisplanner