BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
Restaurants La Toussuire

Restaurants La Toussuire

In La Toussuire kun je prima eten. Op de berg voornamelijk de standaard snacks, sandwiches en pisterestaurant eten. Ook in het dorp niet al te vel verrassingen. Maar je vind hier net iets meer dan in veel andere skigebieden, zo heb je enkele leuke saladebars met lichte versnaperingen en biedt Les Soldanelles een fantastische viskaart.

Restaurants op de berg

Drie restaurants op de berg vallen onder de gemeente van La Toussuire. Les Carlines is het grootschalige restaurant, Chalet Le Foehn (rare naam voor een restaurant die van de sneeuwsport moet leven, maar dat terzijde) en Les Cigales zijn de meer traditionele restaurants waar je vooral de traditionele Savoie maaltijden zult vinden.

Restaurants in het dorp

In het dorp vind je verschillende leuke restaurants. Natuurlijk de standaard crêpes, pizza’s en fondues. Dit is standaard in Franse gebieden. Maar Les Sybelles heeft met Les Soldanelles een restaurant met veel verse producten en bijzonder veel verse vis op de kaart, en dan niet alleen forel. Dat is weer eens wat anders in een skigebied. Verder zijn de meeste restaurants gezelliger dan wat je zou verwachten van het dorp La Toussuire zelf.

Prijsniveau

Het prijsniveau valt heel erg mee, maar is relatief duurder dan de rest van het prijsniveau in het dorp. Echter dat zegt misschien meer over hoe goedkoop de rest is. Wintersport in Les Sybelles en in het bijzonder La Toussuire is gewoon niet duur. En vele malen goedkoper dan vergelijkbare Franse gebieden. Je krijgt hier prima waar voor je geld.

6 restaurants in La Toussuire

7 pisterestaurants in La Toussuire

La Toussuire reisplanner