Croix de Coeur in La Tzoumaz

Krijgt een 8 op basis van 2 beoordelingen

Wat vind jij van Croix de Coeur?

Evaringen van gebruikers

Rubenschepens
24 september 2014 · 22:16

Hoi allemaal,

Ik kom al 18 jaar in les 4Vallees en sinds een jaar of 4/5 is Croix de Coeur een nieuw restaurant in het skigebied van het dorpje La Tzoumaz.

Bij de Croix de Coeur heb je een mooi uitzicht om de omringende bergen en heb je de mogelijkheid om richting verbier te gaan of lekker in het skigebied van La Tzoumaz te blijven.

Croix de Coeur is een restaurant met bediening met een redelijk groot terras en binnen ook redelijk wat plek, en anders kan je ook nog aan de bar zitten als je alleen wat wilt drinken.

Croix de Coeur heeft een goede uitgebreide menu kaart met als hoogtepunt een steengril je krijgt dan een hele hete steen waarop nog heerlijk vlees ligt te sissen. Het is ook leuk om alleen wat te drinken op het terras of bij slecht weer lekker warm binnen. Want de liften in La Tzoumaz hebben nog niet van die kappen dus bij slecht weer is het behoorlijk koud in de lift en kan je een warm drankje wel gebruiken.

Veel plezier!!

Met familie
Gast811
14 september 2014 · 12:15

Croix de Coeur is onwijs gezellig. De locatie is top; alleen het nadeel is dat je, als je na een lekkere lunch of een chocolat chaud weer naar boven wilt, of helemaal moet oversteken naar de liften die helemaal naar de top gaan (de gondel of La Nord). Dat even terzijde, het panorama uitzicht zorgt voor een ultieme ervaring in Croix de Coeur ongeacht welk weertype er is. De service is goed en snel, alleen is het wel een beetje aan de prijs. Maar, voor die prijs heb je dus het uitzicht en een van de lekkerste kopjes koffie in de regio. Als je in het hoogseizoen naar Croix de Coeur is het aan te raden om lunchtijd te vermijden door het gelimiteerde aantal zitplaatsen dat ze hebben. Meestal vanaf 2 uur 's middags is de rust wedergekeerd en kan je in alle rust en stilte van je gerecht of drankje genieten terwijl je uitkijkt op én La tzoumaz én Verbier. Wie wilt dat nou niet?

Met familie

Reisplanner La Tzoumaz

1
Accommodaties
Elk uur controleren wij alle prijzen van appartementen, hotels & chalets bij ruim 12 reisorganisaties.
2
Skihuur
Regel vooraf al eenvoudig je materiaal in 1 van de 22 skihuur winkels in La Tzoumaz
3
Skilessen
We hebben 19 skischolen gevonden die les geven op alle niveau’s!
4
Reisverzekering
Onbezorgd op vakantie met de beste kort- of doorlopende reisverzekering voor de wintersporter.