Ütia de Bioch in La Villa

Krijgt een 10 op basis van 1 beoordeling

Contactgegevens

Website

http://www.fornata.it/

Wat vind jij van Ütia de Bioch?

Evaringen van gebruikers

Gast687
12 augustus 2014 · 19:46

Een uitstekende ladinische keuken met gerechten die, zoals in veel hutten in het gebied rondom Badia, La villa en Saraghes, ontwikkeld zijn door lokale en internationale sterrenchefs (o.a. Norbert Niederkofler). Er wordt veel aandacht gegeven aan het gebruik van lokale producten en de gerechten zijn zonder meer haarfijn afgewerkt. Daarnaast is de hut uitgerust met een uitgebreide wijnkelder en -kaart… een genot dus voor een gourmet-skiër.

Een voorbeeld van een zeer fijn gerecht zijn de gesmoorde varkensribbetjes met een kruidige jus … en een overheerlijke italiaanse wijn erbij. Koppel dat aan het mooie uitzicht vanuit de hut (zicht op de Sellastock, Marmolada, Fanes, etc), de zeer vriendelijke bediening (met een goed geheugen voor gezichten) en een moderne inrichting in de typische stijl en je kan begrijpen dat een mens gelukkig wordt ?.

Het restaurant is prijzig te noemen voor een restaurant in een skigebied (voorgerecht-hoofdgerecht en aangepaste drank komt rond de 40€ uit). Vergelijk het met een willekeurig ander restaurant dat je in België of Nederland zou vinden en je beseft wel dat dit gewoon een heel goede prijs-kwaliteitsverhouding is.

Alta Badia is dan al bekend als een gourmet-skigebied … Ütia de Bioch staat daar dan nog zeker bij de top.

Met partner

Reisplanner La Villa

1
Skihuur
Regel vooraf al eenvoudig je materiaal in 1 van de 8 skihuur winkels in La Villa
2
Skilessen
We hebben 14 skischolen gevonden die les geven op alle niveau’s!
3
Reisverzekering
Onbezorgd op vakantie met de beste kort- of doorlopende reisverzekering voor de wintersporter.