Reviews Laax

67% beveelt dit dorp aan. Krijgt een 6.8 op basis van 8 beoordelingen.

Sterke punten: Goede locatie in het skigebied en eenvoudig bereikbaar.

Wat vind jij van Laax?

Reviews van gebruikers

Gast925
10 november 2019 · 15:11

Fantastisch rustig ski gebied. Alleen in de weekenden is het drukker. Wij gaan nooit in de vakantie periodes.

Met vriendenSnowboarder6 tot 10 jaar ervaring
marionmisran
7 maart 2019 · 00:13

In 2018 week voor de kerst geskied. Prima sneeuwcondities maar slechts 50 km pistes geopend, maar wel normale skipas prijs. Dag van vertrek was grootste gedeelte skigebied wel open. Klacht ingediend, maar kwam er niet door “talk to the hand”. In Oostenrijk bv. Saalbach-Hinterglemm hele skigebied wel open in dezelde periode. Ook het prijssysteem is onduidelijk, er wordt aangegeven dat via de Laax app skipas goedkoper is, maar dat klopt niet altijd.
Naast de normale skipas (is een prijzige kaart) is er een duurdere skipas, deze geeft voorrang bij de skilift. Vreemd hoor om bij een (blijkbaar) niet toereikend liftsysteem het probleem bij de normale skiër neer te leggen, betaal meer en je hoeft niet te wachten (wat voor boodschap gaat hiervan uit?). Voelde niet gewaardeerd als gast in dit gebied. Ga hier niet weer heen.

Met familie6 tot 10 jaar ervaring
Gast078
2 april 2018 · 10:34

Een van de beste skigebieden in Zwitserland, maar minder bekend in Nederland. Als accommodatie is Rocksresort een aanrader. Niet goedkoop, maar geld waard.

Met familieSkiërmeer dan 10 jaar ervaring
maja vermeeren
7 juli 2012 · 16:21

reeds 37 jaar komen wij in Laax met familie en vele vrienden. er is weinig informatie over het zomertourisme. skipassen erg duur, geen korting voor huiseigenaren vele andere plaatsen hebben dit wel. gelukkig is het dorp zelf nog lekker rustig. nachtleven voldoende
aanwezig. bij de informatie staat geen zwembad maar dat is er wel.webcam ook van dorp Laax geven niet alleen van de skipistes!restaurants vaak te duur.meer informatie over zomertourisme geven. Maja

Rene29 januari 2012 · 17:34

Rocksresort in Laax is nog wel aan te bevelen. Zijn schitterende appartementen gebouwd in 2008 en dus volgens de moderne stijl. Parkeren in een moderne grote parkeergarage onder het complex direct aan de skilift.

Dorp is verder niet levendig.

Ferdi
1 februari 2009 · 14:38

in Laax zelf is weinig te beleven. Craps bar is zo-zo. Wij werden aangetrokken door de goede reviews en hebben dit jaar er een huis gehuurd, maar ervaren de apres ski van Laax als zeer minimaal (zacht uitgedrukt).

Ferdi
1 februari 2009 · 14:38

Tip: zelf uitzoeken via www.myswitzerland.com. Wij hadden op die manier een perfecte vakantiewoning gevonden, op het hoogste punt van Laax. Zeer goed met een goede prijs/kwaliteitverhouding

Ferdi
1 februari 2009 · 14:38

Je zou van Laax een jong en gezellig dorp verwachten. ondanks de goede pistes in het Alpenarena vinden wij de sfeer van het dorp nogal oubollig. Er is in Laax zelf niets te doen, sfeerloze restaurantjes en straatjes, donker, zeer verlaten… Wellicht doordat we er op zaterdagavond waren, we zijn er de rest van de week niet meer geweest… voor sfeer ga je naar het verderop gelegen Flims (een stuk groter en meer levendig dorp).