BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
Appartmenten Le Corbier

Appartmenten Le Corbier

Le Corbier is een echt appartementsdorp. Hier vind je veel typisch Franse appartementen. De grote complexen aan de voet van de pistes geven al precies aan wat je hier kunt verwachten: kleine maar zeer effectieve appartementen. Als je hier ruim wilt zitten neem dan het aantal aangegeven personen per appartement met een hele grote korrel zout. De appartementen liggen wel zeer effectief en het is echt ski-in ski-out en alles wat je maar nodig kan hebben vind je op loopafstand in dit autovrije dorp. Onder de grote complexen heb je een aantal nieuwere chalets en ‘residences’ met ruimere, luxere en aangenamere appartementen.

Prijsniveau

Le Corbier hoort bij de goedkopere skigebieden in Frankrijk, sowieso is heel Les Sybelles niet duur en Le Corbier is daar zeker geen uitzondering op, het is misschien wel een van de goedkoopste dorpen van Les Sybelles. Zeker pakketreizen zijn soms extreem goedkoop. Natuurlijk zijn de traditionele vakanties duurder, maar zelfs dan hoort Le Corbier bij de allergoedkoopste.

Tips

Kijk verder dan de grote complexen direct aan de piste, of je moet per se heel goedkoop willen zitten. Net onder die grote betonblokken zijn een aantal modernere ‘residences‘ gebouwd. Luxere, maar vooral ruimere, appartementen. Je betaalt iets meer maar daar krijg je heel veel voor terug.

Accommodatie thema's