BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
Chalets Le Corbier

Chalets Le Corbier

Le Corbier blijft bovenal een echt appartementsdorp. Onder die appartementencomplexen vind je een aantal leuke chalets waar je privacy en ruimte vindt. Ben je met een grote groep op reis dan kan dit een uitkomst zijn. Deze chalets zijn mooi in authentieke stijl gebouwd. Heel wat anders dan die grote torens in het gebied zelf. Ook vind je hier chalets die zijn opgedeeld in enkele zeer grote appartementen. Dat komt in de praktijk op hetzelfde neer als een geheel chalet huren, maar is vaak net even ietsjes goedkoper.

Prijsniveau

Le Corbier hoort bij de goedkopere dorpen van de Franse Alpen en daarmee dus van de gehele Alpen, want low-budget in Frankrijk is vaak het goedkoopste wat je kunt vinden. De chalets zijn natuurlijk iets duurder dan de appartementen en pakketreizen zijn lastiger te vinden, maar Le Corbier hoort zonder meer bij de goedkoopste aanbieders ook voor chalets.

Tips

Als je een chalet wilt huren in Le Corbier moet je wel snel zijn, want het aanbod houdt niet over. Zeker in vakantieperiodes zitten alle chalets snel vol. Dus wil je hier je eigen vakantiewoning huren kijk dan al een seizoen van te voren.

Accommodatie thema's