BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
Reviews Le Corbier

Reviews Le Corbier

47% beveelt dit gebied aan. Beoordeeld met een 4.5 op basis van 3692 reviews.

  • Sterke punten: Geweldige locatie in het skigebied en laag prijsniveau.
  • Zwakke punten: Niet echt sfeervol

Wat vind jij van Le Corbier?


Beoordelingen van gebruikers

  • Gast123
    Gast123 23 december 2019 · 11:34

    Leuke pistes, niet al te moeilijk.

    Skiër meer dan 10 jaar ervaring
  • Gast371
    Gast371 27 januari 2013 · 16:26

    Uitstekend skigebied veel restaurantjes op de piste, beginner en gevorderde kunnen hier goed vooruit voor de echte kracks is er nog genoeg offpiste mogelijkheid, langs iedere sleeplift(schoteltje) is bijna overal ook een stoeltjeslift. Wij zaten in Etoile des neige dat is resentelijk gerenoveerd geen disco meer. Alle apartementen vernieuwd super gewoon alleen 8 pers. is maar geschikt voor 6 pers. weinig zitmogelijkheid sávonds. Brigitte (beheerder) spreekt goed engels en helpt waar nodig. De prijs ik snap niet dat het allemaal kan voor zoweinig geld.

    Met familie Skiër meer dan 10 jaar ervaring
  • Mullert
    Mullert 13 december 2011 · 13:25

    Voor ons als beginnende skiers een prima gebied. Voldoende blauwe pistes. Nadeel zijn de vele sleepliften en het gebrek aan sfeer en apres ski in het gebied. Het is echt een betondorp wat tussen de bergen is gepland. Voor de echte liefhebbers geen aanrader.

  • Anoniem.
    Anoniem. 21 augustus 2011 · 12:56

    Voor de beginnende skiër is dit leuk, als je al wat meer ervaring hebt heeft dit gebiedt niet veel uitdaging. De off-piste is Leuk maar niet uitdagend. Het is een heel uitgestrekt gebied waardoor je dan ook veel met de lift moet en ja daar is ie weer de lange sleep lift is echt geen pretje voor snowboarders. Je hebt wel prachtig uitzicht als je aan het skiën bent. Verder zijn alle winkels overdekt, houdt in dat alles is verbonden met gangen dus je kan van de ene kant helemaal naar de andere kant. Nadeel hiervan is dat je enorm veel trappen op en af moet lopen voor dat je ergens bent... En de Aprés-ski was echt slecht. Terwijl we in de krokus gingen misschien is dit beter als je buiten de vakantie's gaat. Er stonden net 20 mensen in een bar. De muziek werd hard gezet alsof het feest van je leven begon maar dat was dus niet zo... Als je niks te besteden hebt dit is top het kost namelijk helemaal niks. Plus dat het lekker is als je rust wilt. Voordeel is wel: Dicht aan de piste, Goedkoop, goed geprepareerde piste's, redelijke off piste. Nadeel: Slechte aprés-ski(mocht je intresse hebben), Niet uitdagend gebied voor gevorderden, veel sleep liften, vlakke stukken(lekker carven, snowboarders kunnen lopen...). Voordeel:Top gebied voor beginnende skiër, Ruime kamer voor franse doen, goed geprepareerde piste, Dicht bij de piste, Vrij rustig gebied, Goede mogelijkheid om tochtjes te maken.

  • Anoniem.
    Anoniem. 21 augustus 2011 · 12:49

    Voor de beginnende skiër is dit leuk, als je al wat meer ervaring hebt heeft dit gebiedt niet veel uitdaging. De off-piste is Leuk maar niet uitdagend. Het zijn hele uitgestrekt gebied waardoor je dan ook veel met de lift moet en ja daar is ie weer de lange sleep lift is echt geen pretje voor snowboarders. Je hebt wel prachtig uitzicht als je aan het skiën bent. Verder is alles overdekt, nadeel hiervan is dat je enorm veel trappen op en af moet lopen voor dat je ergens bent... En de Aprés-ski was echt slecht. Terwijl we in de krokus gingen misschien is dit beter als je buiten de vakantie's gaat. Er stonden net 20 mensen in een bar. De muziek werd hard gezet alsof het feest van je leven begon maar dat was dus niet zo... Als je niks te besteden hebt dit is top het kost namelijk helemaal niks. Plus dat het lekker is als je rust wilt. Voordeel is wel: Dicht aan de piste, Goedkoop, goed geprepareerde piste's, redelijke off piste. Nadeel: Slechte aprés-ski(mocht je intresse hebben), Niet uitdagend gebied voor gevorderden, veel sleep liften, vlakke stukken(lekker carven, snowboarders kunnen lopen...)

  • David
    David 26 februari 2009 · 08:21

    Leuk skigebied voor beginners! Ook zeer veel off piste mogelijkheden. Wat ik heel jammer vond was dat het fun park heel erg hoog lag en aangezien het daar vaak hard waaide en ook veel bewolkt was was die niet altijd open. En wat ik ook een nadeel vond was als je naar het fun park gaat moet je 2 liften nemen 1 stoeltjeslift en dan nog een mega lange sleeplift. Al met al leuke week gehad maar als er de keuze is tussen val thorens en le-corbier dan zou ik val thorens doen.

  • Gerwind
    Gerwind 4 februari 2008 · 21:42

    Niet te veel apres-ski verwachten. Er zijn wat terrasjes en \'s vonds is er niet veel te doen. Alleen wat cafe\'s in de gallerij zijn een bezoekje waard.

  • Herstel
    Herstel 23 november 2007 · 11:54

    Een \'nieuw\' frans betondorp, waar accommodatie, winkels en andere voorzieningen zich allemaal praktisch in ? overdekt centrum bevinden. Het is niet echt mooi en het voelt allemaal wel een beetje \'oostblok\' aan, maar het is wel heel erg handig als het bijvorbeeld heel hard sneeuwt. Want alle flats zijn via een tunnel onder de grond te bereiken. Hier wordt er geskied tot aan de voordeur en auto\'s zijn er niet te bekennen. Het winkelcentrum is niet heel gezzelig maar ze doen er wel alles aan om het gezzelig te maken. Zoals heel veel (kerst)lampjes en leuke muziek, in de vakantie\'s zijn er allemaal animatie\'s in het dorp, je kan bijvoorbeeld gratis in het donker bij een skileraar naar de top van de berg met een sneeuwscooter en er zijn big foot fakkeltochten wat ook gratis is.

  • Anoniem
    Anoniem 23 november 2007 · 11:54

    Een \'nieuw\' frans betondorp, waar accommodatie, winkels en andere voorzieningen zich allemaal praktisch in ? overdekt centrum bevinden. Hier wordt er geskied tot aan de voordeur en auto\'s zijn er niet te bekennen. Heel gezellig is het niet, al probeert men met harde muziek de sfeer wat op te leuken. Le Corbier beschikt over een zwembad met toebehoren.

>