BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
Restaurants Le Corbier

Restaurants Le Corbier

In de Franse filosofie over wintersporten moest alles praktisch en bij de hand zijn. In Le Corbier hoef je na het skiën of boarden jezelf dan ook niet te vermoeien met het lopen naar een restaurant, alles is bij de hand in de grote appartementencomplexen. Bijna alle restaurants liggen dan ook in de ‘complexen’. Verwacht in het dorp dus geen romantische chaletjes als restaurant. Alhoewel sommige uitbaters aan de binnenkant van het restaurant wel echt hun best hebben gedaan.

Restaurants op de berg

Naast de pistes heb je verschillende restaurants. Simpele maar aardige chalets zoals bijvoorbeeld Coq de Bruyère - Chez Bill. Prima maar standaard restaurants. Hier geen verrassingen maar standaard Franse bergkost. De kwaliteit is prima, goed zelfs. Maar ook echt niet uitmuntend. Je voelt wel dat het gebied van les Sybelles ook aardig wat authentieke dorpjes heeft en er wel meer aandacht aan alles gegeven wordt dan in de grotere skigebieden in Frankrijk. Dat betekent beter eten dan gemiddeld.

Restaurants in het dorp

In het dorp vind je vooral restaurants in de galerijen van de grote appartementscomplexen. Je hoeft maar een paar meter te lopen om deze te vinden als je in een van deze appartementen slaapt. Weinig verrassingen hier. Vooral veel typisch Franse bergkost en de standaard snacks/pizzeria's'.

Prijsniveau

Prijs-kwaliteit is het eten prima, maar helaas blijft het Frankrijk, en Le Corbier is daar geen uitzondering op, duur wat eten en drinken in restaurants en op de pistes betreft. De prijzen liggen hier wel gunstig in vergelijking met andere Franse gebieden. Maar consumpties maken het leven in Frankrijk duur.

4 restaurants in Le Corbier

3 pisterestaurants in Le Corbier

Le Corbier reisplanner