Appartementen Lech

Lech is een van de meest luxueuze dorpen van de Alpen. Het skigebied is groot en gevarieerd, met moderne liften. Lech straalt een serene rust uit. Het is klassiek en hip tegelijk, met veel bezoekers die duidelijk geen zorgtoeslag zullen krijgen van de belastingdienst. In zo’n dorp verblijf je bij voorkeur in een hotel en niet in een appartement. De keuze aan appartementen in Lech is dan ook vrij beperkt.

Prijsniveau

Lech heeft een duur imago en daar is geen woord aan gelogen. Accommodatie in Lech is duur (en eigenlijk zijn alle andere dingen dat ook, van je broodje tot de skihuur) en datzelfde geldt voor de appartementen in Lech. Het zijn er niet veel, maar de prijzen liggen hoger dan de prijzen van appartementen in een gemiddeld skigebied.

Tips

Wanneer je in een appartement wilt verblijven en graag wilt skiën of snowboarden in het mooie skigebied van Lech, dan kan je het beste op zoek naar een appartement in Warth of Schröcken. Het skigebied van deze twee dorpen is met de Auenfeldjet aangesloten op het skigebied van Lech.

Zoek met uitgebreide filters