BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
Après-ski Lech

Après-ski Lech

Après-ski in Lech gebeurt in stijl. Dat betekent dat je in Lech niet zo heel veel polonaises voorbij zult zien komen en dat je ook de grotere après-ski zangers hier niet zo snel een oproep hoort doen om die handen in de lucht te gooien. De kleinere après-ski zangers zal je dat overigens ook niet zo snel horen doen. Nee, après-skiën in Lech vindt plaats met een goed glas champagne. Een lekker biertje mag zeker, maar niet te uitbundig. Voor de echte après-ski moet je iets verder in Sankt Anton am Arlberg zijn.

Après-ski tot het avondeten

Ga mee in de flow, bestel een glaasje bubbels en ga lekker op het terras mensen kijken. Dat is apres-ski in Lech. Zorg er wel voor dat je een dikke portemonnee meeneemt of een credit card met een zwarte kleur hebt, want als je een rondje moet geven aan de bar dan word je financieel geslacht.

Après-ski na het avondeten

Als je meer dan drie uur dineren nog geld of tijd over hebt om het nachtleven van Lech te ontdekken, dan kom je er achter dat je niet zo bijster veel opties hebt. Wel is het zo dat Lech een aantal evenementen per jaar organiseert waarbij er onder andere goede trance DJ's in de gondels naar de Rüfikopf draaien. Maar ook hier kan je het beste naar Sankt Anton rijden.

2 après-ski locaties in Lech

4 clubs in Lech

Lech reisplanner