BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
Chalets Lech

Chalets Lech

In het luxueuze Lech zijn maar weinig vrijstaande chalets te vinden. Althans, die zijn er wel, maar dat zijn dan vaak grote gebouwen die volledig worden afgehuurd door een wintersporter die een zeer goed gevulde bankrekening heeft voor hem en z'n volledige entourage. Lech heeft de naam een luxueuze en mondaine plaats te zijn...en dat is het ook absoluut. Aan de andere kant is Lech ook sportief en trendy en dat zorgt voor een goede sfeer in dit sprookjesachtige dorp.

Prijsniveau

Lech is veel duurder dan gemiddeld. Dit is een van de meest luxueuze dorpen van de Alpen. Er zijn maar weinig chalets in Lech die je kan huren die echt geschikt zijn voor de gemiddelde wintersporter. Tenzij je natuurlijk een oligarch uit het oosten van Europa bent, dan kan je zonder problemen een groot chalet huren met een huurprijs van een week die gelijk is aan de hypotheek van de gemiddelde Nederlander.

Tips

Wanneer je wilt verblijven in een chalet en je wilt toch skiën of snowboarden in het skigebied van Lech, dan loont het om eens bij de buren in Warth, Schröcken of Sankt Anton am Arlberg te kijken. Hier heb je net even wat meer keuze in chalets en zeker in de eerste twee dorpen liggen de prijzen behoorlijk lager dan in Lech zelf.

Accommodatie thema's