Hotels Lech

Lech is een van de meest luxueuze en misschien ook wel een van de meest tot de verbeelding sprekende dorpen van de Alpen. Dit is het dorp van de rich & famous, van het oude geld, van de koninklijke allure. Het contrast met het jonge en sportieve Sankt Anton am Arlberg (dat aan de andere kant van de Flexenpass ligt) kan haast niet groter zijn. Je vindt in Lech ontzettend veel luxe hotels met vier en vijf sterren. Maar Lech huist ook veel hotels met drie sterren. Hoe je het ook wendt of keert: Lech straalt klasse uit. Zowel in het, overigens heerlijke, skigebied als in het dorp zelf.

Prijsniveau

Hotels in Lech zal je niet zo snel als last-minute aanbiedingen bij een touroperator zien staan. Nee, deze hotels beschikken over een vast clientèle met een vaak groot vermogen uit alle delen van de wereld. Zo is de Nederlandse koninklijke familie al jaren kind aan huis bij vijfsterren hotel Gasthof Post. En wij begrijpen dat wel, want de luxe is overal, terwijl je wel direct het gevoel van thuiskomen hebt.

Tips

De grootste tip die we je kunnen geven wanneer je een keer luxe wilt verblijven in Lech is een keer de loterij winnen. Lukt je dat niet, dan is Lech nog steeds voor je weg gelegd. In de driesterren hotels in Lech betaal je ook wel meer dan gemiddeld, maar deze zijn uiteraard wel beter te betalen. Ook het skigebied van Warth en Schröcken zijn aangesloten op het skigebied van Lech en die twee dorpen zijn een stuk goedkoper. Zo kan je toch genieten van het prachtige skigebied van Lech, zonder aan het einde van de week bankroet te zijn.

Zoek met uitgebreide filters