BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
Appartmenten Leogang

Appartmenten Leogang

Leogang maakt deel uit van het skigebied van Saalbach en Hinterglemm, maar de dorpen kunnen niet meer van elkaar verschillen. Waar Saalbach en Hinterglemm twee bruisende ’wintersport-metropolen’ zijn is Leogang niet meer dan een stille suburb. Zie het als de vakantievariant van het woon-werkverkeer van Almere naar Amsterdam. Verblijf je in een appartement in Saalbach of Hinterglemm dan zit je midden in het skigebied en de après-ski, verblijf je in een appartement in Leogang dan moet je iedere dag een aantal liften pakken en is het ’s avonds rustig bij het hotel.

Prijsniveau
Appartementen in Leogang zijn goedkoper dan appartementen in Saalbach of Hinterglemm en dat is precies de reden waarom wintersporters voor een verblijf in Leogang kiezen. Je vindt hier appartementen met een prima prijs-kwaliteit verhouding.

Tips
Let goed op de ligging van je appartement. De gondel die je het skigebied in brengt ligt buiten het dorp en daardoor zal je dus vrijwel altijd met de skibus of de auto naar de lift moeten gaan. Leogang zelf is ook een behoorlijk uitgestrekt dorp. Heel veel gebeurt er ’s avonds niet, dus je hoeft niet specifiek naar een optimale locatie voor de après-ski te zoeken.

Accommodatie thema's