BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
Reviews Leogang

Reviews Leogang

88% beveelt dit gebied aan. Beoordeeld met een 7.0 op basis van 3693 reviews.

  • Sterke punten: Kindvriendelijk en laag prijsniveau.

Wat vind jij van Leogang?


Beoordelingen van gebruikers

  • Gast794
    Gast794 11 februari 2020 · 15:45

    Eind januari / begin februari naar Leogang geweest met 3 stelletjes. We zaten op 2,5km van de lift maar met een goede busverbinding, skies en skischoenen in het skidepot bij de lift, was dit geen probleem. Er zijn geen hele lange pistes en het is erg druk. Hierdoor ski je vaak over dezelfde meters piste en deze worden helaas al snel slecht. De liften zijn modern en snel. Hierdoor hoef je nooit te wachten bij de liften, dit betekend dan weer wel dat er meer mensen tegelijkertijd op de pistes zijn. Qua steile pistes moet je het ook elders zoeken. De Skicircus challenge is grappig, echter voornamelijk veel in de lift zitten. Wij hebben deze challenge gedaan op een zonnige dag nadat het een dag volop gesneeuwd had. De allereerste lift omhoog genomen en de eerste afdaling was heerlijk. Helaas was het al bij de 2e afdaling slecht en halverwege de dag was elke piste omgetoverd in een boekelpiste. Aan het eind van de dag was de langste dalafdaling, een blauwe piste van 7,6km, voor beginners een nachtmerrie. 31 van de 32 liften gedaan en daarmee de Challenge niet gehaald. Op een normale dag moet dit echter makkelijk te doen zijn.

    Met vrienden Skiër meer dan 10 jaar ervaring
  • Gast929
    Gast929 9 februari 2019 · 22:44

    Mooie pistes en prima aansluiting richting Saalbach Hinterglemm. Geen heftige après ski maar wel gezellig om na een dag skiën een drankje te doen bij bijvoorbeeld de Stockalm of 's avonds eten boven op een berg. Minder mondain en feestende massa dan in Saalbach en daarmee perfect voor families

    Met familie Skiër meer dan 10 jaar ervaring
  • Gast528
    Gast528 30 januari 2019 · 18:47

    Wij zaten buiten Leogang zelf vlak bij de lift. Ideaal, in de ochtend loop je naar de lift en 's avonds over de piste weer naar het dal. Heel veel te beleven valt er niet maar er zitten een paar leuke barretjes en restaurants, zoals Mama Thresl, in de buurt.

    Met vrienden Skiër 4 tot 6 jaar ervaring
  • Gast264
    Gast264 4 december 2017 · 21:35

    wij gaan nu voor de 4de maal richting Leogang. De kids ( 9-10-13) houden echt van het gebied. Snelle, moderne liften en en lekker eten in de Kralleralm.

    Met familie Skiër 6 tot 10 jaar ervaring
  • adrie-anus
    adrie-anus 14 januari 2017 · 20:52

    Om te skiën erg leuk, apres ski moet je zoeken maar is ook gezellig. Ik kom er al ruim 20 jaar en het verveelt nooit. Een prachtige nieuwe lift en piste zijn erbij gekomen, en heerlijk eten voor niet teveel centjes. Als je in Leogang bent moet je gaan eten bij Jederman moet je de hamburger eens proberen, daar kan de Mac een puntje aan zuigen. Herzog heeft ook lekker eten en ook hele goede skiverhuur.

    Met familie Skiër meer dan 10 jaar ervaring
  • Peter C.
    Peter C. 25 maart 2012 · 12:29

    Halverwege de voorjaarsvakantie inderdaad de sticker op de gondel gekregen van de Leoganger bergbahnen incl een gutschein voor een 6 daagse skipas voor volgend jaar. Een mooie rugzak en een mini gondel die ik straks in mijn woonkamer ga hangen, gekregen van het Tourismus verbundt. Een heleboel lokale specialiteiten en een hoed waar er maar 2 van zijn van Alois en Annie gekregen Dat samen met een TOP vakantie. Leogang it is!

  • Willie
    Willie 6 januari 2012 · 20:52

    we komen er al 30 jaar zomer en winter lekker! altijd zelfde pensionnetje heel aardige mensen bijna familie sómers lekker wandelen van hut naar hut en de laatste jaren zeker een keer per week naar Sihnlehenalm bij hans gezelig daar boven! En s'winters lekker door de sneeuw wandelen en langlaufen van kroegje naar kroegje en gezellig omgaan met de mensen die je daar overal tegen komt GRÜß GOTT in Leogang

  • Peter
    Peter 17 december 2011 · 18:17

    Prima, wel nog een uur rijden NA de autobahn te hebben gehad. Ik kom er al heel lang. Ik krijg dit jaar een stikker op de gondel dat ik al 25 jaar gast ben. Wij zijn geen fanatieke apres-skieers. Pure skieers en sneeuw genieters. Dit zit hier dus prima. Ik zou zeggen kom Niet naar Leogang. Dan wordt het alleen maar druk. Geen wachttijden behalve de gondelbaan tussen 09:30 en 10:30 uur. Maar dan ben ik allang boven en wellicht al onderin Saalbach.

  • willem
    willem 28 september 2011 · 22:31

    komen al 38 winters daar , meest twee maal per seizoen geweldig ski gebied met prima accemodatie ook in de zomer is het geweldig toeven in ons LEOGANG Probeer ook eens bij een particulier of op de boerderij , geweldig zeker met kinderen

  • Hans van ieperen
    Hans van ieperen 12 september 2011 · 12:32

    Het is een gweldig dorp. Goed skiegebied en niet zo druk als in Saalbach. Kom er al 40 jaar. Voor de prijs hoef je het niet te laten.Slapen op de boerderij fam Wiedauer Otting. Skiebus komt langs en eten in het dorp bij Jederman. Goed en goedkoop. Iets luxer in het historische Hutten vlak bij skielift. Maar zomers wandelen is een belevenis.Zoek nog een vrouw 55 + als wandelmaatje

  • ron
    ron 15 januari 2010 · 11:29

    leogang is een geweldig dorp als je gewoon wil skien met of zonder het gezin. ik lees dat iemand het gebied wat klein vindt maar als je even op de kaarten kijkt zie je dat je via de top van de asitz richting saalbach kan en van daar weer naar hinterglemm. zo kun je een hele dagtocht maken. daarmee is het volgens mij een van de grootste gebieden van oosterijk. moet je natuurlijk wel een skicircus kaart kopen

  • Frans
    Frans 26 maart 2009 · 18:14

    wij waren deze winter in Leogang en het was prachtig. Geen wachttijden bij de lift en een fijne sfeer. Dat er geen nachtleven is, is voor mensen met kinderen alleen maar een voordeel. De prijzen zijn ook lager dan in Saalbach/Hinterglemm

  • Bruno
    Bruno 15 juni 2008 · 12:20

    Leogang is super. Klein, gezellig en de p?es zijn super. Het skigebied is gekoppeld aan dat van Saalbach, je kan de skibus nemen wat uteindelijk garant staat voor een super wintervankantie

  • George
    George 5 maart 2008 · 13:57

    Van 16 t/m 23 februari 2008 in Leogang geweest. Is zeer goed bevallen. Skigebied is niet groot, maar doordat de piste\'s niet vol in de zon liggen zijn de sneeuwcondities goed. Vanuit Leogang ook nog naar Saalbach-Hinterglemm geweest, maar snel weer terug naar Leogang gegaan, de sneeuwcondities daar waren eens stuk minder.

  • Eva
    Eva 29 december 2007 · 11:03

    Er zijn een paar barretjes, gezellig maar geen apres ski dorp. Er is in de winter altijd op woensdag Hutte Springen, dan spingen de leraren over de skihut heen, leuk en gezellig.

  • Eva
    Eva 29 december 2007 · 11:03

    Leogang ligt ideaal aan het gebied Saalbach/Hinterglemm, op rijafstand van Kaprun en Fieberbrunn. Het is een gezellig Oostenrijks dorp met een paar barretjes, goede restaurants, goede sfeer etc. Er wordt veel gedaan voor de gasten.

>