BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
Hotels Leogang

Hotels Leogang

Leogang behoort tot het skigebied van Saalbach en Hinterglemm. Het ligt alleen niet in hetzelfde dal als de twee populaire gebieden. En dat is het voordeel van Leogang, maar direct ook het nadeel. Wanneer je kiest voor een verblijf in Leogang ten faveure van een verblijf in Saalbach of Hinterglemm dan is dit kort door de bocht gezegd een louter financiële. In simpele taal: hotels in Leogang zijn goedkoper dan hotels in Saalbach of Hinterglemm. Da’s het voordeel. Het nadeel is dat je de sfeer van Saalbach en Hinterglemm niet meekrijgt en je moet aardig wat liften nemen voordat je echt in het centrum van het skigebied bent.

Prijsniveau
Hotels in Leogang zijn goedkoper dan in Saalbach of Hinterglemm. Je hebt wel een goede keuze tussen hotels met vier sterren en wat minder sterren. Uiteraard is alles in Leogang prima verzorgd. De meeste hotels liggen relatief ver van de lift af, aangezien deze buiten het dorp ligt.

Tips
Let goed op de locatie van je hotel en houd er rekening mee dat je de echte après-ski sfeer die je in Saalbach en Hinterglemm vindt in Leogang niet gaat vinden. Leogang is een prima bestemming voor wintersporters die wel in het skigebied van Saalbach en Hinterglemm willen skiën en ’s avonds geen behoefte hebben aan veel drukte om zich heen.

Accommodatie thema's