BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
Restaurants Leogang

Restaurants Leogang

Leogang is een rustigere versie van Saalbach en Hinterglemm, maar dat betekent gelukkig niet dat je een tekort hebt aan restaurants. Zowel in het dorp zelf als op de piste vind je voldoende plaatsen waar je je maag weer kan vullen. Misschien is het minder massaal dan in buurdorpen Saalbach en Hinterglemm, maar goed, je kan natuurlijk maar op één plek tegelijk zijn.

Restaurants op de berg

De Asitz gondelbaan brengt je het skigebied in en wat dat betreft doet Leogang niet bepaald onder voor Saalbach en Hinterglemm. Ook op deze pistes heb je voldoende keuze uit restaurants. En een ander voordeeltje, omdat het een ’uithoek’ van het skigebied betreft is het in de restaurants in Leogang vaak net even rustiger dan de restaurants in Saalbach of Hinterglemm.

Restaurants in het dorp

Leogang is als dorp een stuk rustiger dan Saalbach en Hinterglemm en dat merk je natuurlijk ook in het aanbod van restaurants. Het is uiteraard minder, maar je hoeft in Leogang natuurlijk niet verhongeren. Wat dat betreft is het een beetje een nadeel van het feit dat het naast de twee kanonnen Saalbach en Hinterglemm ligt. Dan leg je het op kwantiteit al snel af. Gelukkig dat het met de kwaliteit in Leogang wel goed zit. En laten we eerlijk zijn: je eet over het algemeen maar één keer per avond toch?

4 restaurants in Leogang

5 pisterestaurants in Leogang

Leogang reisplanner