BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
Accommodaties Les Carroz

Accommodaties Les Carroz

Les Carroz is een mooi en authentiek skidorp in Le Grand Massif. Het dorp ligt behoorlijk centraal in het gebied, maar in sneeuwarme of warme jaren misschien net wat laag. Dat haalt echter niets weg van de charme van dit mooie chaletdorp. Hier vind je geen hoogbouw of veel te kleine appartementen. Dit is een dorpje met stijl tussen mooie dennenbomen en vlak naast de pistes is dit een perfecte uitvalsbasis voor een gemoedelijke familievakantie. Het dorpscentrum is gebouwd om een grote ijsbaan, wat nog meer gezelligheid geeft om dit dorp heen.

Prijsniveau

Als je ziet wat voor een appartementen of chalets je kunt huren en in wat voor een gebied je zit valt de prijs alles mee. Maar als je de prijzen dan weer vergelijkt met Flaine dan is Les Carroz net iets duurder, maar dat is misschien ook logisch als je naar de setting van het gebied kijkt. In ieder geval een fantastische prijs/kwaliteit verhouding!

Tips

Als je met jonge kinderen of als beginners op stap gaat vanuit Les Carroz kan het de moeite lonen om alleen de skipas van les Carroz zelf te nemen. Dit is een skigebiedje van zo’n 55 kilometer maar meer dan genoeg voor jonge skiërtjes en beginners.

Accommodatie thema's