BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
Hotels Les Carroz

Hotels Les Carroz

Les Carroz is echt een klassiek en authentiek wintersportdorp dat betekent dat je hier een prima keuze aan verschillende hotels hebt. Veel van deze hotels zijn, vanwege de familie-aard van het dorp perfect geschikt voor families met jonge kinderen. Veel van deze hotels vind je in mooie grote chalets. Wie zei er ook alweer dat Franse skidorpjes niet mooi kunnen zijn?

Prijsniveau

Wil je een hotel met grote kamers, een fantastisch zwembad en daarmee veel sterren? Dat betaal je daar ook meer voor. Maar dat is logisch. Les Carroz is geen low-budget bestemming, maar duur is het zeker niet. De prijs/kwaliteit verhouding ligt heel erg goed, als je ziet in wat voor een groot gebied je kunt skiën. Ben je van plan om alleen in les Carroz zelf te blijven dan zul je goedkopere accommodatie vinden in kleinere Franse gebiedjes die niet zijn aangesloten op een reusachtig gebied als Le Grand Massif.

Tips

Wil je een mooi hotel en ben je met een familie, en ga je op wintersport in een (Franse) vakantieweek? Boek dan vroeg. De drukke weken zijn in de beste beoordeelde hotels snel uitverkocht. In dit gebied is zeker de typische familievakantie rond kerstmis snel volgeboekt.

Accommodatie thema's