BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
Pano Bar Les Deux Alpes

Pano Bar in Les Deux Alpes

(4 reviews)

Contactgegevens

Website
http://panobar2alpes.com/

Wat vind jij van Pano Bar?


Beoordelingen van gebruikers

 • Gast133
  Gast133 26 januari 2016 · 10:49

  De eerste keer was de sfeer goed en de muziek dansbaar. Maar daarna hadden we het wel gezien. Muziek is naar onze mening niet commercieel genoeg. Wij vonden de muziek (en de prijzen!!) veel interessanter bij Diable au Coeur. Daar heb je happy hour van 15u tot 17u en een goeie DJ begeleid door een saxofoonspeler.

  Met partner
 • Schoenend00s
  Schoenend00s 17 maart 2015 · 19:38

  Oke, het is echt duur om er wat te drinken maar dit bewijst wel waarom apres-ski een frans woord is. Binnen staan, buiten in de sneeuw of boven op het dakterras. Heerlijke harde beats waarvan de bas door minstens de helft van het gebied door dreunt. Zeker een keer heen gaan als de portemonnee het toe laat.

  Met vrienden
 • Douwe
  Douwe 12 maart 2015 · 18:26

  Top lokatie: op grote hoogte in Les Deux Alpes een plek waar de zon de hele dag schijnt en DJ's hun beats maar wat graag ten gehore brengen. Prachtig uitzicht over allerlei pistes, het dorp en de bergen in de omgeving (wie goed kijkt ziet zelfs liften van het naastgelegen Alpe D'Huez!). Érg duur, maar de sfeer is ongeëvenaard. Gouden tip: neem na het heftige drinken de Jandri Express terug het dal in... Zelfs groene pistes kunnen ineens heel lastig zijn ?

  Met vrienden
 • Gast485
  Gast485 13 augustus 2014 · 17:06

  Is er iets zaliger dan genieten van een lekkere maaltijd midden in de bergen, waar ( als je geluk hebt) de zon heerlijk schijnt. Naaste de schappelijke prijzen worden er ook regelmatig evenementen en themafeestjes georganiseerd! Echt een topper als je het mij vraagt!

Les Deux Alpes reisplanner