BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
Appartmenten Les Gets

Appartmenten Les Gets

In Les Gets is er een behoorlijk aanbod van mooie en best ruime appartementen. Deze accommodaties zijn ruimer en beter dan wat veel mensen verwachten in Frankrijk. Deze appartementen vind je in gebouwen die speciaal voor de appartementen gebouwd zijn evenals in chalets waar de locals een etage verhuren. Je vindt hier appartementen in bijna alle prijsklasses.

Prijsniveau

Appartementen in Les Gets zijn niet schrikbarend duur. Je betaalt een normale prijs, maar als je dit dorpje vergelijkt met de echte prijsvechters dan is het duur. Maar Les Gets richt zich op een hele andere markt. Je voelt je in ieder geval niet misbruikt als je in Les Gets een appartement huurt. De kerstvakantie is duidelijk de duurste week.

Tips

Wil je in de kerstvakantie naar Les Gets? Boek dan vroeg, heel vroeg. Want deze weken zijn traditioneel de aller drukste van het jaar. Hiermee zijn het ook de duurste. Het dorp is die periode erg gezellig en een echt winterwonderland dus dat veel families hier elk jaar rond die tijd terugkomen is zeer goed te begrijpen.

Accommodatie thema's