BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten

Les Gets

Reviews Les Gets

Reviews Les Gets

85% beveelt dit gebied aan. Beoordeeld met een 6.2 op basis van 3690 reviews.

  • Sterke punten: Sfeervol, kindvriendelijk, gezellige après-ski en eenvoudig bereikbaar.

Wat vind jij van Les Gets?


Beoordelingen van gebruikers

  • Gast914
    Gast914 23 december 2017 · 17:24

    Wat een geweldige plek is Les Gets. Fantastisch mooi en buitengewoon sfeervol dorp. Authentieke uitstraling, beetje chique maar toch heel gezellig. Skien is helemaal top. Als je wilt, de hele portes du soleil met meer dan 600 km maar het eigen skigebied is helemaal prima, meer dan 100 km met allerlei mogelijkheden. Of je nou beginner of vergevorderd bent. On of off piste. Dal afdaling terug naar dorp is mooi einde van de dag, zo de apres ski in aan de rand van de piste. Doordat het zo dicht bij Geneve ligt hele korte reistijd. Sochtends vanuit Den Haag om half 6 in de auto naar Schiphol, vlucht om 6.55 en om 10 uur in het hotel in Les Gets. Het is 1 uur rijden van Geneve. Moet ook nadelen noemen. Ik zou alleen niet weten welke. Misschien dat het met 2400 meter als hoogste punt in het gebied nog wat hoger had gemogen maar Les Gets zelf ligt net even hoger dan 1100. Hoog genoeg voor een prachtige ski vakantie en laag genoeg voor een net zo mooi zomer vakantie.

    Met familie Skiër meer dan 10 jaar ervaring
  • Gast352
    Gast352 12 februari 2017 · 16:09

    Zonnig plateau. Mooie ruime pistes. Goede liften, maar de Rosta en de Fys mogen weleens worden vervangen.

    Met vrienden Skiër meer dan 10 jaar ervaring
  • Gast949
    Gast949 30 december 2016 · 15:50

    Onwijs gezellig skidorp! Ondanks de matige sneeuwval, een heerlijke week gehad. Privéles voor de kinderen met een Nederlands sprekende Fransman, heel kundig en leuk in de omgang met de kinderen. Kosten voor de skipassen werden verlaagd, omdat er maar weinig liften open waren. Avorias is goed aan te rijden, werd wel drukker in de loop van de week. Heerlijk in de zon kunnen zitten op de terrasjes boven op de pistes. Prijzen zijn goed in verhouding met de kwaliteit van het eten. Het is niet een typisch Frans dorp.

    Met familie Skiër meer dan 10 jaar ervaring
  • Pvdh
    Pvdh 19 januari 2015 · 12:33

    Heerlijk skigebied met een gezellig dorp. Een absoluut pluspunt is de bereikbaarheid, op nog geen 45 min van de luchthaven van Geneve. De prijzen zijn schappelijk en liggen in lijn met een gemiddelde wintersport plaats. Zowel met vrienden als familie/gezin een zeer leuk gebied met gevarieerde pistes. Culinair mag gezegd worden dat het verder gaat dan de schnitzel met friet en het bord spaghetti. Dit wil natuurlijk niet zeggen dat voorgenoemde niet te krijgen is. Kortom, zeker aan te raden

    Met vrienden Skiër meer dan 10 jaar ervaring
  • Oscar
    Oscar 22 oktober 2010 · 16:27

    Reeds 15 jaar hebben we een huis in Les Gets en hebben wel ervaren dat het gebied drukker wordt.Door veel investeringen in diverse liften (meer capaciteit) merk je dit op de piste's niet.Het blijft een geriefelijk gebied met enorme skimogelijkheden. Ook in het pitoreske dorp heerst de echte wintersportsfeer.Mogelijkheden tot apres ski zijn duidelijk "toegenomen" ,meer gezeligge barretjes etc voor "na de Ski". 1 voordeel: Je wordt hier niet direct doodgegooid met hollandse hits en bussen vol "wintersporters".

  • Jan.K
    Jan.K 8 januari 2009 · 15:47

    Wat een mooi ski-gebied is dit !!! Het is erg verassend qua ski-pistes en niet zo druk als in Avoriaz. Ik zou niet naar Avoriaz gaan als je in de buurt zit van Le Gets !! Een en al uitdaging op deze pistes ook voor de gevorderde snowboarder.

  • wendy
    wendy 6 maart 2008 · 20:30

    ik kom al 15 jaar in het skidorp les gets. Het is een prachtig ski gebied en niet erg druk omdat de liftcapiciteiten geweldig zijn. sneeuwzeker en vaak mooi weer.Skiverhuur \"delavay\" staat gerand voor kwaliteit. Les Gets is the place to be!

  • Jacqueline
    Jacqueline 25 februari 2008 · 12:44

    Ondanks de enorme drukte toch nog priveles kunnen krijgen, leraar was zeer kundig, veel geleerd in korte tijd. Skischool ESF voor kinderen zeer goed, alleen jammer dat er geen nederlands sprekende leraar was maar uitsluitend franstalig. Lesijden wat ongelukkig, 2 uur \'s ochtends en 2 1/2 uur \'s middags en soms werden de kinderen te vroeg teruggebracht dus je moet zorgen ruim op tijd bij de skischool te zijn om ze weer op te vangen.

  • Jacqueline
    Jacqueline 25 februari 2008 · 12:44

    Absolute aanrader voor gezinnen zeker met jonge kinderen. Skigebied is erg groot en voor elk wat wils, niet voor echte cracks daar is te weining uitdaging voor. Heel gezellig dorp, mooi schaatsbaan en genoeg restaurantjes, caf?en zelfs een disco.

>