BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
Appartmenten Les Menuires

Appartmenten Les Menuires

Les Menuires is echt een appartementsdorp. Wie midden in het centrum staat, waar alle pistes samenkomen, de Front de Neige, ziet alleen maar grote torens om zich heen. ‘Veel wintersporters proppen op een zo klein mogelijk oppervlak’ dat moeten de architecten gedacht hebben. Als dat inderdaad het doel was dan is het gelukt. Effectief zeker, maar ruim zelden. Het is wel goedkoop, dat dan weer wel. De appartementen in het nieuwere deel Reberty zijn een stuk ruimer van opzet.

Prijsniveau

Appartementen in Les Menuires horen bij de best geprijsde in Frankrijk. Zeker als je ziet dat je in het grootste skigebied van Europa zit. Les Menuires is als je een beetje zoekt, en zeker met all-in reizen, gewoon low-budget.

Tips

Al ga je naar Les Menuires boek dan zeker met een all-in reis. Hier zit vaak voor amper de prijs van een skipas en hele week in een appartement. Klein is het zeker, maar extreem low-budget ook. Hou wel rekening dat je de hoeveelheid personen in elk appartement met een korrel zout moet nemen. Anders lig je met je voeten in de koelkast.

Accommodatie thema's