Reviews Leutasch

69% beveelt dit dorp aan. Beoordeeld met een 5 op basis van 3683 beoordelingen.

Sterke punten: Kindvriendelijk en laag prijsniveau.
Zwakke punten: Weinig après-ski.

Wat vind jij van Leutasch?

Reviews van gebruikers

Gast888
9 maart 2017 · 14:24

Het is een dorp dat gekend is voor het langlaufen. De skiër komt hier minder aan zijn trekken. Leutasch is samnegesteld door verschillende gehuchten. Weidach ervan is het grootste. En Weidach is ook zowat het middelste punt van de langlaufpistes, van hieruit kan men alle kanten uit. Wij zijn er al 9 jaar geweest en steeds voldoende sneeuw. Wij verbleven steeds in hotel Tirolerhof.

Met partnerLanglaufer6 tot 10 jaar ervaring
Miranda
16 januari 2012 · 13:39

Voor 2de maal op wintersport in Leutasch, erg leuk en gezellig dorpje. Er is 1 flinke piste met mooie blauwe afdaling, met kinderen die net beginnen met skieen dus ideaal, pistes in Neu-Leutasch helemaal super voor beginnertjes, kost bijna niets, de kinderen worden dooor de liftbediende heel goed geholpen met instappen enz. Voor gevorderde is het maar een heel klein stukje reiden naar Seefeld waar veel meer pistes zijn…

Mark
28 februari 2010 · 16:10

Heerlijk voor de beginnende wintersporter, een speciale mini-piste tussen Seefeld en Leutasch waar veel op geoefend kan worden (er is bijna nooit iemand!) voor een zeer lage prijs. In Leutasch en Seefeld pistes voor de gevorderde wintersporter. Alles goed bereikbaar met de bus en de auto.