BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
Accommodaties Mayrhofen

Accommodaties Mayrhofen

Mayrhofen is het grootste dorp in het Zillertal en in de loop der jaren is het dorp behoorlijk gegroeid. Het resultaat is een dorp dat z’n knusheid verloren heeft, maar waar je dus inmiddels wel een groot aanbod aan accommodatie vindt. In Mayrhofen vind je een groot aanbod van hotels, appartementen, chalets en pensions in alle prijsklasses. Mayrhofen is een bijzonder populair dorp, dus zorg ervoor dat je ruim op tijd je accommodatie in Mayrhofen boekt, zeker wanneer je in het hoogseizoen op vakantie wilt gaan.

Prijsniveau

Het prijsniveau van Mayrhofen varieert behoorlijk. Het dorp is zo groot dat je er ieder type accommodatie wel kan vinden. Veel hotels met drie- en viersterren, maar ook twee sterrenhotels zijn er te vinden. Verder vind je er veel appartementen, chalets en pensions in alle prijsklasses. Wanneer je het prijsniveau van accommodatie in Mayrhofen vergelijkt met bijvoorbeeld accommodatie in Gerlos, dan is het prijsniveau van accommodatie in Mayrhofen net wat lager. Zo heeft Mayrhofen bijvoorbeeld geen dalafdaling en dat speelt zeker mee in de prijs van de accommodatie.

Tips

In Mayrhofen is veel accommodatie en het is dus best wel lastig om een goede keuze te maken, zeker omdat het dorp best wel uitgestrekt is. Het is handig om dichtbij de Penkenbahn te zitten, aangezien het hier ‘s ochtends wanneer iedereen de berg op moet best druk kan worden. Vanuit hotel Huber’s Boutique en vanuit hotel Strass sta je in no-time bij de ingang van de lift.

Accommodatie thema's