BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
Chalets Mayrhofen

Chalets Mayrhofen

Chalets zijn er in Mayrhofen voldoende te vinden. Sommige chalets in Mayrhofen liggen dichtbij het centrum en de skiliften, andere liggen wat verder van de actie vandaan. Je hebt in Mayrhofen in ieder geval voldoende keuze op het gebied van chalets. Naast hotels, pensions en appartementen kent Mayrhofen een ruim aanbod van chalets.

Prijsniveau

Prijzen van chalets in Mayrhofen liggen net even wat lager dan prijzen van chalets in bijvoorbeeld Königsleiten. Mayrhofen ligt relatief laag en er zijn meer dagen in de winter dat er geen sneeuw in het dorp ligt, dan dat Mayrhofen bedekt is met een witte deken. Daarnaast heeft de Penken geen dalafdaling richting Mayrhofen, dus dat zie je ook terug in de prijs van chalets. Goedkoop kun je de chalets in Mayrhofen ook niet noemen, want het dorp blijft een hotspot met prima après-ski en een geweldig skigebied.

Tips

Mayrhofen kent wat minder chalets in vergelijking met hotels, appartementen en pensions, maar desondanks springen er een aantal chalets op een positieve manier tussenuit, zoals Brugger, Tirolerland en Helene.

Accommodatie thema's