BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
Hotels Mayrhofen

Hotels Mayrhofen

In Mayrhofen vind je een zeer groot aanbod van hotels. Iedere hotelklasse is goed vertegenwoordigt, maar je vindt hier voornamelijk hotels met drie en vier sterren. Aangezien Mayrhofen een vrij groot dorp is en uiteindelijk alleen de Penkenbahn de skiërs en snowboarders naar de Penken brengt is het handig om een hotel in Mayrhofen te hebben dat wat dichterbij de lift ligt. Uiteraard rijden er ook skibussen, maar lopen is natuurlijk altijd makkelijker. Mayrhofen is ook echt een Nederlands dorp, want zeker in de hoogseizoen komt het merendeel van de gasten van de hotels in Mayrhofen uit de lage landen.

Prijsniveau

Het prijsniveau van hotels in Mayrhofen is gemiddeld te noemen in vergelijking met de hotels in andere plaatsen in het Zillertal. Aangezien Mayrhofen een groot dorp is heeft dat ook invloed op de prijs. Des te dichter je bij de Penkenbahn of het centrum met de après-ski zit, des te meer je betaalt voor je hotel in Mayrhofen.

Tips

Twee hotels die dichtbij de lift liggen zijn Huber’s Boutique en hotel Strass. Hotel Garni Villa Knauer, Jägerhof en Andrea zijn andere goede hotels in Mayrhofen waar je een prima vakantie zult hebben.

Accommodatie thema's